Meka Beton halka arz ne zaman? Meka Beton kaç lot verir? Meka Beton halka arz fiyatı kaç TL?

Türkiye'nin önde gelen beton kırma, işleme ve üretim makineleri üreticisi ve tesis tasarımcısı Meka Beton Santralleri İmalat Sanayi A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayıyla halka arz sürecine resmi olarak başlıyor. Bu çerçevede Meka Beton'un kaç lot vereceği ve ne zaman halka arz olacağı merak ediliyor. Peki, Meka Beton halka arz ne zaman? Meka Beton kaç lot verir? Meka Beton halka arz fiyatı kaç TL? İşte Meka Beton Halka Arzı hakkında araştırılan tüm detaylar...

Meka Beton, beton kırma, işleme ve üretim makineleri üretimi alanında faaliyet gösteren bir Türk şirketi olarak halka arz edilecek. Şirket, inşaat sektörüne yönelik olarak kullanılan beton tesisleri, beton kırıcılar, elekler, besleyiciler ve konveyör sistemleri gibi ekipmanların tasarımı, üretimi ve satışı konularında uzmanlaşan Meka Beton'un halka arz fiyatı ve kaç lot vereceği merak konusu oldu. Peki, Meka Beton halka arz ne zaman? Meka Beton kaç lot verir? Meka Beton halka arz fiyatı kaç TL? Detaylar haberimizde...

Meka Beton halka arz ne zaman? Meka Beton kaç lot verir? Meka Beton halka arz fiyatı kaç TL?

Meka Beton halka arz fiyatı kaç TL?

Meka Beton Santralleri İmalat San. ve Tic. A.Ş., halka arz fiyatını 25 Türk Lirası olarak belirledi. Bu fiyat, şirketin değerlemesini ve hisse başına düşen pay miktarını yansıtıyor.

Meka Beton kaç lot verir?

Şirket, halka arz sürecinde toplamda 16,900,000 lot vererek yatırımcılara hisselerini sunacak. Bu, yatırımcıların ne kadarlık bir paya sahip olabileceklerini belirleyen önemli bir faktör.

Meka Beton halka arz ne zaman? 

Halka arz işlem tarihi henüz kesin olarak belirlenmemiş durumda. Ancak takvimde "hazırlanıyor" şeklinde bir not yer alıyor. Tarihler kesinleştikçe, yatırımcılar ve ilgilenenler için bilgilerimizi sizler için güncelleyeceğiz.

Meka Beton halka arz ne zaman? Meka Beton kaç lot verir? Meka Beton halka arz fiyatı kaç TL? ile ilgili etiketler Hisse
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.