Mehmetçik Kutül Amare 10.bölüm fragmanı izle!

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Mehmetçik Kutül Amare bu akşam 9.bölümü ile izleyicileriyle buluşuyor. Her bölümü ekranlara damga vuran yapımın başrollerinde Kaan Taşaner,Gamze Özçelik, İsmail Ege Şaşmaz,İlker Aksum, ve Özgü Kaya yer alıyor.Yayınlanan bölümü sonrasında neler olacağı izleyiciler tarafından merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Mehmetçik Kutül Amare 10.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan tarihi dönem dizilerinden Mehmetçik Kutül Amare büyük beğeni topluyor. Her bölümünde seyircileri ekranları başlayan dizi hayranlıkla izleniyor. Reyting yarışında da birçok yapımı geride bırakarak liderlik koltuğunun sahipleri arasında yer alıyor. Hintli doktorun mesajını çözen Üsküplü Mehmet esirlerin ne zaman nereye gideceğini öğreniyor. Said fırında çalışmaktan sıkılmıştır ve başka vazife istemek için karargaha gider orada Musap ile karşılaşır. Peki yeni bölümde neler olacak? Mehmetçik Kutül Amare 10.bölüm fragmanı izle! Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde...

cats_11

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Taşlar yerine oturmaya başlamıştır. Teşkilat-ı Mahsusa üyesi Hintli doktorun mesajını çözen Üsküplü Mehmet, esirlerin 3 gün sonra Hindistan’a nakledileceğini öğrenmiştir. Ancak tel örgüler arasında eli kolu bağlıdır…

“Said Musap’tan şüphe ediyor”

Fırında çalışmaktan sıkılan ve başka bir vazife istemek için karargâha giden Said, Musap ile karşılaşır. Musap Victoria’nın yemeğine ilaç katmak için gelmiştir. Ancak Said ile karşılaşmayı beklemediği için Kumandan Şefik ile görüşeceği yalanını söyler ve mecburen kumandanın odasına girmek zorunda kalır. Said ise Musap’ın gizli vazifeler alıyor olmasını kıskanmış hatta şüphelenmiştir. Karargâhtan çıkan Musap’ı takibe başlar. Gördükleri karşısında şoke olan Said, hain olan Musap’ı yakalamak üzereyken Oswlad ve adamlarının eline esir düşer. Peki, Hüsrev ve Zeynep, sessiz sedasız ortadan kaybolan Said’in kaçırıldığını anlayabilecek midir?

“Firar için İsyan ateşi yakılıyor”

Üsküplü’nün tertiplediği oyun başlamıştır. Mehmet, Mevlüt ve Niyazi diğer esirleri de dahil ederek isyanı başlatır. Bir paravan görevi gören isyan gittikçe büyür. Yüzbaşı Robert ile görüşmek için içeri giren Üsküplü ise bulduğu ilk fırsatta Bernard’ın boğazını jiletli yılanı ile keser ve onun kıyafetlerini giyerek kamptan çıkmayı başarır. Ancak önünde onu bekleyen zorlu bir kaçış mücadelesi vardır. Saklandığı aracın altından nasıl kurtulacaktır?

“ Cox, kaçışın ardındaki gizemi çözebilecek midir?”

Genaral Barrett ile yıldızı bir türlü barışmayan Cox, casusluk faaliyetlerini hızlandırarak orduya kesin bir zafer kazandırma peşindedir. Yardımcısı Victoria’yı kaçırmayı başaran Cox, yeni bir plan kurmak üzereyken gelen firar haberi ile sarsılır. Derhal esir kampına gelir. Aklında üç soru vardır. Kim kaçtı, nasıl kaçtı ve neden kaçtı? Cox bu soruların cevabını bulabilirse, Üsküplü’nün hazırladığı oyunları çözecektir…

8.BÖLÜM ÖZETİ

Cox, esirlerin durumunu haber yapmak için gelen Elizabeth’e bir oyun oynamıştır. Birkaç esiri bu oyunun içine dahil eden Cox’un hesaba katmadığı ise İstanbul’lu Mehmet’in esirler arasında bulunmasıdır.

İstanbul’lu Mehmet’i karşısında gören Elizabeth şaşırmış ve ondan esir kampı hakkında bilgi istemiştir. Ancak Üsküplü Mehmet kimsenin beklemediği cevaplar vererek Yüzbaşı Robert ve Cox dahil herkesi şaşırtmıştır. Peki, Üsküplü Mehmet bunu neden yapmıştır? Asıl planı nedir?

"Zeynep pes etmiyor”

Mehmet’ten ümidini kesmeyen ve onu kurtarabilmek her yolu deneyen Zeynep, Cox’un planı dahilinde gönderdiği Musap’ın sözlerinden etkilenmiş, Kumandan Askeri Bey’i takasa ikna etmesi için Hüsrev Bey’le konuşmuştur. Hüsrev Bey’in çabalarına rağmen takas konusu kapanmış Zeynep bir kez daha hayal kırıklığına uğramıştır. Acı içinde bir yol bulmaya çalışan Zeynep, fırına gelen askerler yüzünden bir kez daha şaşkınlığa uğrar. Peki, Osmancık taburu askerleri fırına baskın yaparak ne bulmayı ummaktadır?

“Cox savaşın seyrini değiştirebilecek mi?”

Takas konusunda başarısız olan Cox, Victoria’yı kurtarmak için yeni bir plan yapmalıdır. Bu plan ne olacaktır? Savaşın seyrini değiştirecek hamleler hazırlayan Cox, Şerif Neccar’dan ne isteyecektir?

“Üsküplü Mehmet Hürriyet’e çok yakın”

Üsküplü Mehmet Süleyman Askeri’nin gönderdiği notta yazan şifreyi çözünce kampın içinde Teşkila-ı Mahsusa’nın bir casusu olduğu gerçeği ortaya çıkmıştır. Üsküplü Mehmet, Hintli Hekimden aldığı şifreli mesajları çözmeye çalışırken, bir anda yemeğinin içinde bir jilet bulur. Peki, bulduğu jilet Hürriyete açılan kapının anahtarı olabilecek midir?

MEHMETÇİK KÛTULAMÂRE 7.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rota ‘da İngiliz ordusuyla karşı karşıya gelen Osmancık taburu, şiddetli çatışmadan başarıyla çıktıysa da çok sayıda asker şehit verdi. Süleyman Askeri cephede bacağından yaralanırken, Yüzbaşı Cemil ise korkusuzca düşmana saldırdığı sırada şehit düştü. Düşman askerlerinin sayıca çok fazla olmasına rağmen Rota’yı İngiliz ordusuna bırakmayan Osmancık Taburu muharebeden galip çıktı. Mehmet, Mevlüt ve Niyazi’de bu çatışmanın sonunda esir düşerek kampa götürüldü. Mehmet götürüldüğü esir kampında, Süleyman Askeri’nin arkadaşı Üsküplü ile buluşarak Askeri’nin gizli notunu iletti. Esir kampında namaz kılmak için toplanan Osmancık Taburu neferlerinin İngiliz askerleri tarafından tartaklanarak engellendiği sahne izleyicilere duygusal anlar yaşatırken Mevlüt Çavuş’un ağlayarak namaz kılması sosyal medya da gündem oldu. Teğmen Ali’ye ulaştırılmak üzere Mehmet’e verilen notta ne yazıyor? Cox ile Mehmet’in karşılaşmasının sonucu ne olacak? Zeynep’le Mehmet tekrar karşılaşabilecek mi? Tüm bu soruların cevabı Mehmetçik Kûtulamâre’nin TRT 1 ekranlarında yayınlanacak yeni bölümünde yanıt bulacak.

6.BÖLÜM ÖZETİ

Yaralı halde mektupları kurtarmayı başaran ancak çölde bitap düşen Mehmet, rüyalarına giren Zeynep’i karşısında görünce şok olmuştur. Yaraları Efsa Nine’nin merhemiyle iyi olan ve Zeynep ile ilk andan itibaren güçlü bir bağ kuran Mehmet ona duygularını söyleyebilecek midir? Süleyman Askeri, uzun zamandır izlediği Mehmet’in karşısına Teşkilat-ı Mahsusa’ya çalışan Zeynep ve ninesinin çadırında çıkmıştır. Askeri, Mehmet’e önemli bir vazife vermeden önce yemin ettirerek teşkilata dâhil eder. Bir anda bütün hayallerine kavuşan Mehmet için zorlu süreç şimdi başlamıştır. Bağdat’ta ki tüm hainleri ortaya çıkaran ve Casım’ın canını alan Askeri, Cox’u elinden kaçırmıştır. Ancak artık daha önemli bir vazifesi vardır. Enver Paşa’dan gelen telgrafla Rota Mevkii’ne doğru yola çıkacak ve İngiliz ordusunun Bağdat’a ilerleyişine bir son verecektir. Peki, kendi ordusundan üç kat daha büyük bir orduyu durdurabilecek midir? Askeri’nin elinden yaralı olarak kurtulan Cox, İngiliz karargâhına gelerek General Barrett ile buluşmuştur. Ona getirdiği önemli bilgileri dikkate almayan ve Cox’u küçümseyen General Barrett, ordusunun üstünlüğüne inanmaktadır. Cox ise General’in büyük bir hata yaptığının farkındadır. Peki, bu hata savaşın seyrini değiştirecek midir? Mehmet, Zeynep, Said ve Efsa yeni vazifelerini almak için Kûtulamâre’ye gelir. Onlara yeni vazifelerini bir fırıncı verecektir. Mehmet ve Said kendilerini bekleyen büyük sürprizden habersiz fırına gelirler. Burada Hüsrev ile karşılaşan iki kardeş büyük mutluluk duyarlar. Bu durum Hüsrev için de sürpriz olmuştur. Peki, Mehmet ve Zeynep’i bekleyen yeni vazife nedir? Beklenen büyük karşılaşma gerçekleşmiş, iki ordu Rota’da karşı karşıya gelmiştir. Sayıca üstün olan İngiliz ordusu bu savaştan galip gelerek Bağdat’a ilerleyişini hızlandırmak istemektedir. Savaşın sonunda esir düşen Mehmet, yeni vazifesini gerçekleştirebilecek midir? Savaştan yaralı olarak kurtulan Askeri, kimin şehadeti ile yüzleşmek zorunda kalacaktır? Savaş, daha yeni başlamıştır…

Mehmetçik Kutül Amare 10.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler mehmetçik kutül amare 10bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.