Mehmet Dinçerler ile Hadise nişanlandı! Ünlü popçu çalışanlarına gizlilik anlaşması imzalattı

36 yaşındaki ünlü popçu Hadise, kendisinden 3 yaş küçük aşkı iş insanı Mehmet Dinçerler ile dün akşam evlilik yolunda ilk adımı attı. İşleri nedeniyle parasal sıkıntılar yaşadığı iddiasıyla gündemde olan Mehmet Dinçerler, Hadise'yi dün ailesinden istedi. Hadise, kız isteme töreni öncesi tüm çalışanlarına dışarı bilgi sızdırmamaları için gizlilik anlaşması imzalattı.

Şirket borçları yüzünden sıkıntılı günler geçirdiği iddia edilen Mehmet Dinçerler, Hadise ile evlilik hayaline bir adım daha yaklaştı. Geçtiğimiz yıl yaz aylarında aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Mehmet Dinçerler'den Ocak ayında evlilik teklifi alan popçu, dün de aile arasındaki bir törenle nişanlandı.

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise'nin Göktürk'teki evine giden Mehmet Dinçerler, hiçbir detayı da atlamadı. Her şeyi Türk geleneklerine göre yapan Dinçerler, Hadise'yi Belçika'dan gelen annesi Gülnihal Açıkgöz'den istedi.

BİLGİ SIZDIRANLAR HADİSE'YE TAZMİNAT ÖDEYECEK

Bu arada törenle ilgili her detayı büyük bir titizlikle hazırlatan güzel popçu, tüm çalışanlara da gizlilik anlaşması imzalattı.

Mehmet Dinçerler ile Hadise nişanlandı! Ünlü popçu çalışanlarına gizlilik anlaşması imzalattı

Anlaşmaya göre; hiçbir çalışan çok merak edilen bu özel günle ilgili sosyal medyada kesinlikle fotoğraf paylaşmayacak ve hiçbir bilgiyi dışarı sızdırmayacak. Bu kuralı ihlal eden olursa da Hadise, yüklü miktarda tazminat alma hakkını elinde bulunduracak.

 

Mehmet Dinçerler ile Hadise nişanlandı! Ünlü popçu çalışanlarına gizlilik anlaşması imzalattı ile ilgili etiketler Hadise Nisan mehmet dinçerler gizlilik sözleşmesi anlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.