"İktidar değişirse, Erdoğan'ın kenara çekilmesinin bedeli ne olur?"

Sabah Başyazarı Mehmet Barlas, bugün köşesinde "Kazara iktidar değişirse, Cumhurbaşkanı Erdoğan çapındaki bir devlet adamının kenara çekilmesinin bedeli ne olur?" sorusuna yanıt aradı.. Bu konuda uzun uzun kalem oynatmaya gerek görmeyen Barlas, İstanbul Büyükşehir Belediyesini örnek vermeyi yeterli buldu...

Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas "Ekonomi konusunda muhalefet ne düşünüyor bilmiyoruz" başlığını taşıyan yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidardan ayrılması halinde Türkiye'de neler yaşanabileceğini masaya yatırdı.

CHP'nin ekonomik sorunlara çözüm bulma konusunda becerisi olmadığını dile getiren Barlas şunları yazdı;

"Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kadrosunun ekonomi konusundaki çizgisini artık hepimiz biliyoruz. Kararlı bir şekilde bu çizgiyi koruyorlar ve sonuçlarının bahar aylarıyla birlikte alınacağının altını çiziyorlar.

Peki ya muhalefet ne düşünüyor? Cumhuriyet Halk Partisi'nin sözcüsü, eski bir hazineci. Çıkıp ileri geri konuşmaktan ve karşı tarafı suçlamaktan öteye ellerinde bir formül var mı?"

İSTANBUL'DA "HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLMADI" HATIRLATMASI...

"Yani kazara iktidar değişirse, Cumhurbaşkanı Erdoğan çapındaki bir devlet adamının kenara çekilmesinin bedeli ne olur?" sorusunun yanıtını da veren Barlas, vatandaşların İBB yönetiminden duyduğu rahatsızlığı hatırlatarak şu ifadeleri kullandı;

"CHP siyaseti, "Her şey çok iyi olacak" dedikleri İstanbul Belediyesi'nde "hurda otobüslerden, zamlardan, adam kayırmaktan ve sol kadrolaşmadan" başka Türk siyasetine ne getirdi?

Ekonomide muhalefetin tezlerine sarılanlar, onların bu beceriksizliklerini de mutlaka göz önünde bulundurmalıdırlar."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

 

"İktidar değişirse, Erdoğan'ın kenara çekilmesinin bedeli ne olur?" ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Mehmet Barlas Cumhurbaşkanı Erdoğan köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.