Kasımpaşa yönetimi Mehmet Altıparmak'ın görevine son verdi

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı. Lacivert-Beyazlı kulüp gerekçe olarak "fikir ayrılıkları"nı gösterdi. Altıparmak 7 haftada 11 puan toplamıştı.

Kasımpaşa Kulübü, sezon başında teknik direktörlüğe getirdiği Mehmet Altıparmak ile 7 hafta sonra yollarını ayırdı. Son olarak Trabzonspor'u deplasmanda 4-3 mağlup eden Altıparmak, 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet almıştı.

Lacivert-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kasımpaşamızda teknik direktörlük görevini üstlenen Mehmet Altıparmak ile yaşadığımız fikir ayrılıkları nedeniyle karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze verdiği hizmet ve katkı için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

Yaşanan gelişmenin ardından tecrübeli teknik adam İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu. Altıparmak, “Başkan ile yaşadığımız fikir ayrılıkları sonrasında yollarımızı ayırdık” dedi. 

Altıparmak, Süper Lig'de bu sezon görevine son verilen 4'üncü teknik adam oldu. Daha önce Antalyaspor Tamer Tuna'yla, Trabzonspor Eddie Newton'la, Kayserispor'da Bayram Bektaş'la yollarını ayırmıştı.

Kasımpaşa yönetimi Mehmet Altıparmak'ın görevine son verdi ile ilgili etiketler Kasımpaşa Süper Lig mehmet altıparmak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.