Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Müge Anlı'ya 'tuvalet' göndermesi

Eski eşler Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızları Yasmin Erbil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Yasmin Erbil son olarak Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafıyla başarılı gazeteci ve sunucu Müge Anlı'ya göndermede bulundu. Erbil'in bu paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

1989-1996 yılları arasında evli olan şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, Instagram'dan yaptığı paylaşımıyla adından söz ettirdi.


Yasmin Erbil, Müge Anlı’nın tuvalette fotoğraf çekenlere dair canlı yayında söylediği sözlerinden sonra tuvalette poz verip “Sorry Müge Anlı” notunu düşerek ünlü sunucuya göndermede bulundu. Müge Anlı tuvalette fotoğraf çektirenler için 'geri zekalı' demişti.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Müge Anlı'ya gönderme


''TUVALETTE FOTOĞRAF ÇEKTİRENLERE 'GERİZEKALI' DİYORUM''


atv'de ekrana gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, tuvalette ayna karşısında fotoğraf çekip sosyal medya hesaplarından paylaşanlara canlı yayında isyan etmişti.

Anlı konu ile ilgili yaptığı açıklamasında, ''Instagram’dan milletin gördüklerine bakıp sanmayın ki herkes lokantada, herkes restoranda, herkesin üzerinde çok şık kıyafetler var. Millet gidiyor, tuvaletlerde fotoğraf çekiyor. Tuvalet ya! Işık güzelmiş… Sanki Cindy Crawford onları yayınlayacak, ona mankenlik teklifi gelecek. Saçma sapan işler. Lütfen vazgeçin şu telefon, sosyal medya işlerinden. TikTok’tan, Instagram’dan…Ne kadar saçma sapan işler bunlar. Bir şey örersin, oraya koyarsın. Millet de satış yapar. Ne oluyor ki yani? Git orada oyna karı koca millet de seni izlesin. Bak ben dalga geçiyorum ya. Oraya insanlar fotoğraf koyuyorlar ya, ben dalga geçiyorum. 'Kadına bak tuvalete gitmiş, fotoğraf çektirmiş, gerizekalı' diyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

 

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den Müge Anlı'ya 'tuvalet' göndermesi ile ilgili etiketler Müge Anlı Yasmin Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.