Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ilk kez birlikte görüntülendi

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının başarılı sunucusu ve gazeteci Müge Anlı, 25 Haziran'da dünyaevine girdiği İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile birlikte ilk kez görüntülendi. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun birlikte çekilen kısa bir videosu bir TikTok kullanıcısı tarafından paylaşıldı.

Burhan Akdağ ile 1999 - 2008 yılları arasında iki evlilik yapan 48 yaşındaki ünlü sunucu ve gazeteci Müge Anlı, geçtiğimiz Haziran ayında 3'üncü evliliğini yapmıştı. 


25 Haziran'da İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile sessiz sedasız dünyaevine giren Müge Anlı ilk kez eşiyle birlikte görüntülendi. Evliliklerini gözlerden uzakta yaşayan çift ortaya çıktı.

 

EVLENDİKTEN 4 AY SONRA ORTAYA ÇIKTILAR

Düğünden bir kare bile fotoğraf yayınlamayan ve eşiyle bu güne kadar objektiflere takılmayan Müge Anlı ilk kez eşiyle görüntü verdi. düğün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya sıcak bakmayan Müge Anlı, evlendikten yaklaşık 4 ay sonra eşiyle ilk kez görüntülendi.

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun birlikteyken çekilen kısa bir videosu TikTok'ta paylaşıldı.

 

 

Müge Anlı ile eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ilk kez birlikte görüntülendi ile ilgili etiketler Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.