Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında ilk açıklama

'Kaçış sendromu' hastalığı nedeniyle uzun süre tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde rahatsızlanmış ve ambulans ile Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Sevenlerini korkutan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklamayı kardeşi yaptı.

2018 yılında ciddi sağlık sorunları yaşayan ve uzun süre hastanede tedavi gören 65 yaşındaki oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, dün Kıbrıs’ta rahatsızlanmış ve Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı.

Mehmet Ali Erbil'den gelen kötü haber sevenlerini endişelendirdi. Ünlü şovmenin sağlık durumuyla ilgili kardeşi Yeşim Erbil açıklamada bulundu. 

ATAK GEÇİRDİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kardeşinin atak geçirdiğini ve son durumunun iyi olduğunu belirten Yeşim Erbil şu ifadeleri kullandı: ''Bu hafta tedavisinde rutin serum haftasıydı. Onun öncesinde bir atak geçirmiş ama şimdi durumu iyi, hastaneden çıktı. Mustafa Abim gitti yanına. Kıbrıs’ta yoruldu sanırım, o yüzden böyle bir atak geçirmiş olabilir. Serumları götürüldü, orada takılacak. Şu anda herhangi bir sorun yok.''

 

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında ilk açıklama ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.