Mehmet Ali Erbil korkuttu! Ambulansla hastaneye kaldırıldı

2018 yılında ciddi sağlık sorunları yaşayan ve uzun süre 'kaçış sendromu' hastalığıyla mücadele eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil sevenlerini korkuttu. Şu sıralar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan Mehmet Ali Erbil'in rahatsızlandığı ve ambulansla apart topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Uzun süre tedavi gören 65 yaşındaki oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil zor günleri geride bırakmıştı. Önceki aylarda apandisit ameliyatı olan ve TikTok canlı yayınlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde bulunan Mehmet Ali Erbil, ambulans ile Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sanatçının sağlık durumu sevenleri tarafından merak edildi. Erbil'in üst solunum yolundan rahatsız olduğu ve hastanede müşahade altına alındığı öğrenildi.

Erbil'in sağlık durumu ile ilgili olarak hastane yetkileri herhangi bir açıklama yapmadı.


KAÇIŞ SENDROMU HASTALIĞI NÜKSETMİŞTİ

Mehmet Ali Erbil, 3 yıl önce evinin banyosunda düşmüş ve kaburgaları kırılmıştı. Akciğer zarını yırtan kırıklar, iç kanamaya neden olmuştu. Mücadele ettiği 'kaçış sendromu' hastalığı da bu dönemde nüksedince durumu ağırlaşmış ve aylarca yoğun bakımda kalmıştı.

 

Mehmet Ali Erbil korkuttu! Ambulansla hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.