Meghan Markle'ın bebeğinin cinsiyeti nedir?

Prens Harry ile evlenen Meghan Markle hamile olduğu haberleri gündemde konuşuluyor. Meghan Markle ve Prens Harry ilk bebeklerini bekliyor. Ünlü çiftin doğacak bebeğinin cinsiyetinin ne olacağı ise herkes tarafından merak ediliyor. Peki Meghan Markle bebeğinin cinsiyeti nedir? Detaylar haberimizde...

Meghan Markle bebeğinin cinsiyeti nedir? İngiliz kraliyet ailesine yeni bir bebek geliyor. Prens Harry ile evli olan Meghan Markle hamile. Markle'ın bebeğinin cinsiyetinin ne olduğu merak ediliyor. Peki Meghan Markle bebeğinin cinsiyeti nedir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Meghan Markle'ın bebeğinin cinsiyeti nedir?
Prens Harry ile evlenerek Sussex Düşesi unvanını alan Meghan Markle hamile.

İngiliz kraliyet ailesinin bebek haberi, Meghan Markle ve Prens Harry’nin ilk resmi gezilerini Sidney’e yapmak üzere yola çıkmalarından saatler sonra geldi.

Kensington Sarayı, Markle’ın hamilelik haberini, “Majesteleri Dük ve Düşes, Sussex Düşesi’nin 2019 ilkbaharında dünyaya gelecek bebeklerini beklediklerini açıklamaktan mutluluk duyuyor” ifadesiyle verdi.

Saray, “Majesteleri mayıs ayındaki düğünlerinden bu yana dünyanın dört bir yanından aldıkları desteği takdir ettiler ve bu mutlu haberi kamuoyuyla paylaşabildikleri için çok mutlular” dedi.

Meghan Markle’ın hamile olduğu söylentileri, annesi Doria Ragland'ın Pasadena'da bebek bakım dersleri almasının ardından çıkmıştı.

Kraliyete yakın kaynaklar Markle’ın annesinin torununa bakmak için Amerika’dan İngiltere’ye taşınabileceği bilgisini verdi.

Markle’ın bebeği için bakıcı tutmak istemediği de gelen iddialar arasında.

Dünyaya gelececek olan bebek, İngiltere tahtının yedinci varisi olacak.

Ortak arkadaşları aracılığıyla 2016'da tanışan Meghan Markle ve Prens Harry geçen yılın kasım ayında nişanlanmıştı.

Veliaht Prens Charles ile 1997'de Paris'teki trafik kazasında hayatını kaybeden Prenses Diana'nın ikinci çocuğu olan 33 yaşındaki Harry, tahtın altıncı sıradaki varisi konumunda.

Oyuncu olan 36 yaşındaki Meghan Markle ise kraliyet gelenekleri nedeniyle kariyerine son vererek eşi ve yeni ailesiyle hayır işleri ve vakıf çalışmalarında bulunuyor.

Kraliyet ailesi üyeleri, İngiltere'de yardım kuruluşlarına destek sağlayarak uzun yıllardır devam eden bu geleneği sürdürüyor.

 MEGHAN MARKLE

Sussex Düşesi Meghan, asıl adıyla Rachel Meghan Markle (d. 4 Ağustos 1981; Los Angeles), Amerikalı oyuncu ve model. TV dizisi Suits'te canlandırdığı Rachel Zane karakteri ile sivrildi. Bilim kurgu dizisi Fringe'de özel ajan Amy Jessup rolüyle yer aldı.

2003 yılında Chicago yakınlarındaki Northwestern Üniversitesinden tiyatro ve uluslararası ilişkiler alanında diploma alarak mezun oldu.

Haziran 2016'dan bu yana Prens Harry ile ilişkisi vardır. 2017'nin kasım ayında nişanlandıkları ve 2018'in ilkbaharında evlenecekleri duyuruldu. Nişanlanması üzerine Markle oyunculuk faaliyetlerine son verdiğini ve zamanını insani yardım çalışmalarına ayıracağını açıkladı.19 Mayıs 2018'de büyük bir törenle evlenmişlerdir.

Meghan Markle'ın bebeğinin cinsiyeti nedir? ile ilgili etiketler Meghan Markle bebeğinin cinsiyeti nedir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.