Medipol Başakşehir Kupa'da Turgutluspor'a gol oldu yağdı

Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen sezon TFF 3. Lig ekibi Kırıkkalespor'a elenen Medipol Başakşehir, bu sezon işi sıkı tutuyor. Turuncu-Lacivertliler ekip yıldızlarıyla gençlerini harmanladığı bir kadroyla çıktığı Turgutluspor maçını 7-0 kazanarak adını son 16'ya yazdırmayı bildi.

Ziraat Türkiye Kupası'na 5. Tur'dan başlayan takımlardan Medipol Başakşehir, TFF 2. Lig ekibi Turgutluspor'u 5-0'la geçti. Turuncu-Lacivertliler'e Tur'u getiren golleri 5'nci dakikada Daniel Aleksic, 58'de Demba Ba, 65'te Kerim Frei, 69'da Nacer Chadl, 79, 83 ve 90+2'de Fredrik Gulbrandsen kaydetti. Norveçli forvet resmi maçlardaki gol sayısını 8'e yükseltti.

Geçen sezon Kupa'da Kırklarelispor'a elenen (1-1 ve 0-0) Okan Buruk'un takımı bu kez işi sıkı tutuyor. İstanbul ekibi bu galibiyetle 7 resmi maç aradan sonra galibiyet görmüş oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United, RB Leipzig ve PSG'ye mağlup olan Başakşehir bu süreçte Süper Lig'de oynadığı 4 maçta da 2 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etmişti.

11'de rotaysona giden Buruk, savunma dörtlüsünde genç ve gelecek vadeden isimleri kullandı. 20 yaşındaki sol bek Cemali Sertel, Altınordu'dan bu yaz 2.5 milyon euro bonservisle transfer edilen 18 yaşındaki stoper Ravil Tagir ve Bursaspor altyapısından gelen 18 yaşındaki sağ bek Muhammed Emin Sarıkaya ilk 11'de başlayıp göz doldurdu.

Ligde 13. haftayı bay geçecek olan Turuncu-Lacivertliler, 23 Aralık'ta Fenerbahçe'yle Kadıköy'de kozlarını paylaşacak.

Medipol Başakşehir Kupa'da Turgutluspor'a gol oldu yağdı

Medipol Başakşehir Kupa'da Turgutluspor'a gol oldu yağdı ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Okan Buruk Medipol Başakşehir Turgutluspor Muhammed Emin Sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.