MEB, personel alım sonuçlarını açıkladı! Peki MEB personel alım sonuçları nasıl sorgulanır?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) personel alım tercihleri açıklandı. ÖSYM üzerinden gerçekleştirilen 5 bin personel alımı başvurularının sonuçları en sonunda belli oldu. Peki MEB Merkez Taşra Teşkilatı'nda yeni görevlerine kavuşacak olan yeni personel adayları alım sonuçlarını nereden sorgulayacak? İşte MEB personel alım sonuçlarını sorgulama...

Milli Eğitim Bakanlığı'nın beklenen personel alım başvurularının sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz ay, Merkez ve Taşra Teşkilatları'nda yeni işlerine kavuşacak personel adayları için başvuru açan MEB, yeni görevlerine kavuşacak 5 bin personelin ismini açıkladı.

Peki 24- 30 Mart arasında MEB başvurularını tamamlayan adaylar sonuçlarını nereden sorgulayacak? 

MEB, personel alım sonuçlarını açıkladı! Peki MEB personel alım sonuçları nasıl sorgulanır?

MEB PERSONEL ALIM SONUÇLARI NEREDEN SORGULANIR?

Eğer MEB,'in 24- 30 Mart tarihleri arasında gerçekleşen aday sonuçlarını ÖSYM üzerinden kontrol edebilirsiniz. 

MEB'in 5 bin personel alımı sonuçlarına buradan göz atabilirsiniz.

MEB, personel alım sonuçlarını açıkladı! Peki MEB personel alım sonuçları nasıl sorgulanır? - Resim : 2

MEB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

MEB adayları, yerleştirme sonuçlarını ÖSYM üzerinden 'T.C. Kimlik Numaraları' ve ÖSYM şifresi ile internet sayfasından öğrenebilirler. Yerleştirme sonuç bilgileri, ÖSYM’nin internet sayfasından ulaşılabilir ve belirtmek gerekir ki, başvuran adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecek.

 

MEB, personel alım sonuçlarını açıkladı! Peki MEB personel alım sonuçları nasıl sorgulanır? ile ilgili etiketler MEB personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.