MEB öğretmen alan değişikliği atama başvuruları ne zaman başlıyor?

MEB 2020 öğretmenler alan değişikliği başvuru formu! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin alan değişikliği atama takvimi resmen yayınlandı. Buna göre; öğretmenlerin alan değişikliği atamalarının ne zaman sona ereceği de belli oldu. Peki, MEB 2020 öğretmenlerin alan değişikliği atama başvuruları ne zaman başlıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen ve mezun oldukları yükseköğretim programına bağlı olarak atanabilecekleri ve başka alanlara geçişlerini sağlayan öğretmenlerin alan değişikliği atama takvimi resmen yayınlandı.

Atama takvimine göre; Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen ve mezun oldukları yükseköğretim programına bağlı olarak atanabilecekleri başka alanlara geçişlerini gerçekleştirebilecekler.

MEB ÖĞRETMEN ALAN DEĞİŞİKLİĞİ ATAMA BAŞVURULARI!

MEB, 2020 yılı öğretmenlerin alan değişikliği birinci aşamasında, ön başvurular 7-11 Aralık 2020 tarihinde sistem üzerinden alınacak. Bu süreçte yapılan ön başvuruların incelenerek eğitim kurumu, ilçe ve il Milli Eğitim Müdürlüklerince sistem üzerinden onay ve red işlemleri gerçekleştirilecek.

2020 yılı öğretmenlerin alan değişikliği tercih başvuruları ise 21-25 Aralık 2020 tarihinde alınacak. Alınan tercihler eğitim kurumu müdürlükleri tarafından onaynalacak.

MEB alan değişikliği atamaları ise, 27 Aralık'ta tamamlanacak.

Öğretmenlerin görevden ayrılma ve başlama işlemleri de 22 Ocak 5 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılabilecek.

MEB öğretmen alan değişikliği atama başvuruları ne zaman başlıyor? ile ilgili etiketler MEB öğretmen atama Öğretmen alan değişikliği
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.