Mbaye Diagne gol attı, sevinmedi

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Fatih Karagümrük karşısında 3-1'den geri dönüp 3-3'lük eşitliği yakalasa da galibiyeti çıkaramayıp Beşiktaş derbisi öncesi şampiyonluk yarışında kritik bir puan kaybı yaşadı. Sarı-kırmızılıların ligde iç sahadaki 10 maçlık galibiyet serisi de bu beraberlik ile sona erdi. Galatasaray ile 3-3 berabere kalan Fatih Karagümrük'ün ilk golünü atan Mbaye Diagne, eski takımına attığı gol sonrası sevinç gösterisinde bulunmadı.

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. 3-3 sona eren Galatasaray-Fatih Karagümrük karşılaşmasında VavaCars Fatih Karagümrük'ün ilk golünü atan Mbaye Diagne, gol sevinci yapmadı.

Müsabakanın 18. dakikasında eski takımı Galatasaray'ın ağlarını havalandıran Diagne, golden sonra herhangi bir sevinç gösterisinde bulunmadı. Bu arada Diagne, Süper Lig'de bu sezonki gol sayısını 18'e çıkardı.

Mbaye Diagne gol attı, sevinmedi ile ilgili etiketler Diagne Galatasaray Fatih Karagümrük
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.