Maymunların, annesinin emzirdiği sırada kaçırdığı 1 aylık bebek öldü

Tanzanya'daki Gombe Ulusal Parkı yakınlarında bulunan Mwamgongo köyündeki bir eve giren maymunlar, 1 aylık bebeği annesi emzirdiği sırada kaçırdı. Annenin yardım istediği köylülerin müdahalesi sırasında başından ve boynundan yaralanan bebek, hastanede hayatını kaybetti.

Tanzanya'nın batısındaki Gombe Ulusal Parkı yakınlarında Kigoma'daki Mwamgongo köyünde dün eve giren maymunlar 1 aylık bebeği annesi emzirdiği sırada kaçırdığı bildirildi.

Kigoma Bölge Komutanı James Manyama yaptığı açıklamada, bebeğin köylülerin onu kurtarmak için güç kullanması sonucu hayatını kaybettiğini aktararak, "(Anne) yardım için çığlık attı ve köylüler çocuğunu maymun sürüsünden geri almasına yardım etmek için evine koştu" dedi.

Maymunların köylüleri görünce agresifleştiği ve saldırganlaştığını ifade eden Manyana, bebeğin başından ve boyundan yaralandığını belirterek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini belirtti. Anneye hangi maymun türünün saldırdığı henüz netlik kazanmazken polis, halktan milli parklardaki maymunlara karşı dikkatli olmaları yönünde çağrı yaptı.

Maymunların, annesinin emzirdiği sırada kaçırdığı 1 aylık bebek öldü ile ilgili etiketler Tanzanya Mwamgongo Gombe Ulusal Parkı maymunlar bebeği kaçırdı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.