Mauro Icardi neden oyundan çıktı? İşte o gerçek

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında lider Galatasaray'ın, deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geldiği maçta ekstra bir durum yaşandı. Sarı-kırmızılı takımın kocası Okan Buruk, flaş bir karar imza atarak Icardi'yi oyundan aldı. Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin Alanyaspor'a karşı devre arasında neden oyundan alındığı ortaya çıktı.

Süper Lig'in 30. haftasında kritik virajda lider Galatasaray, Alanyaspor'un konuğu oldu. Bu maç esnasında Cimbom'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Bu yaşanan gelişmenin nedeninin açığa çıkması ise kısa zamanda gerçekleşti. İşte detaylar...

Mauro Icardi, Alanyaspor'a attığı golden sonra topsuz alanda sahada adalesinde ağrı hissetti. Soyunma odasında yapılan kontroller sonrasında kalan 7 hafta düşünülerek riske girilmedi ve değişiklik kararı verildi. Arjantinli oyuncu, devre arasında yerini Barış Alper Yılmaz'a bıraktı.

Mauro Icardi neden oyundan çıktı? İşte o gerçek ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.