Masumlar Apartmanı'nın Esat'ını üzen gelişme! Uğur Uzunel Instagram hesabını çaldırdı!

Masumlar Apartmanı’nda Esat rolünü canlandıran başarılı oyuncu Uğur Uzunel'in Instagram hesabının hacklendiği belirtildi. Uzunel yaptığı açıklamasında sosyal medya hesabını çalanlar için hukuki işlemlerin başlatıldığını söyledi.

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan fenomen dizilerden Masumlar Apartmanı’nda Esat rolüne hayat veren Uğur Uzunel'in Instagram hesabı çalındı. Zaman zaman ünlü isimlerinden hackerler tarafından ele geçirilen sosyal medya hesaplarına bir yenisi daha eklendi.

Uzunel, Instagram hesabının çalınması ile ilgili olarak avukatı aracılığıyla hukuki işlemlerin başlatıldığını söyledi. 33 yaşında oyuncu ayrıca yakın arkadaşlarını ve takipçilerini kendi adına gönderilen mesajlara karşı da uyardı.

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ını üzen gelişme! Uğur Uzunel Instagram hesabını çaldırdı!

Uğur Uzunel Kimdir?

12 Kasım 1988 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Uğur Uzunel, lise eğitimini Bornova’da tamamladıktan sonra 1997 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi Bornova Şehir Tiyatrosu‘na kursiyer olarak giriş yaptı. Ardından da Hayrettin Filiz yönetiminde olan Tiyatro Atölyesi’ne gitti.

2008 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı‘nda eğitim Uzunel, üniversite eğitiminin hemen ardından Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda kadrolu olarak çalışmaya başladı.

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ını üzen gelişme! Uğur Uzunel Instagram hesabını çaldırdı! - Resim : 2

“Ferah Feza”, “Kumdan Kale”, “Evdeki Yabancılar” ve “El Yazısı” gibi sinema filmlerinde rol alan Uzunel, “Yeni Dünya” ve “Ağır Dünya” adlı TV dizilerinde de oynadı.

Uzunel son olarak da TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Esat karakterine can verdi.

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ını üzen gelişme! Uğur Uzunel Instagram hesabını çaldırdı! ile ilgili etiketler Instagram uğur uzunel masumlar apartmanı esat
GÜNÜN VİDEOSU

BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'de hazımsızlık yarattı! Genel Kurul'da skandal hakaret...

BM, Filistin'in tam üyeliğini içeren karar tasarısını onayladı. İsrail’in Birleşmiş Milletler (BM) Temsilcisi Gilad Erdan, BM Genel Kurulu’ndaki Filistin konulu toplantıda karara tepki göstererek BM Anlaşmasını kürsüde parçaladı.