Masumlar Apartmanı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

TRT 1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi 25. bölüm ile yayında. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin saat kaçta başladığı sık sık araştırılmakta. Peki, Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor?

Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı TRT 1 ekranlarının fenomen ve sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 25. yeni bölümü ile bir kez daha izleyenlerinin karşısına çıkıyor. Heyecan dolu sahneleri ve hikayesiyle oldukça sevilen Masumlar Apartmanı dizisi sezon sonunda final yapma olasılığı ile de karşı karşıya. Peki, Masumlar Apartmanı saat kaçta başlıyor?

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 25. bölümü ile Salı akşamları yayınlanıyor.

MASUMLAR APARTMANI SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

9 Mart 2021 Salı akşamında Masumlar Apartmanı dizisi 25. bölümü ile saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında başlıyor.

Masumlar Apartmanı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

MASUMLAR APARTMANI 25. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İnci, Han’la karşılaşmasının ardından altüst olur. Karşısındaki sorun İnci’yi bile aşacak kadar büyük, kimseye anlatamayacağı kadar da karmaşıktır. Han ise yine kaybetme korkusunun esiri olmuş, perişan halde İnci’nin kararını bekler. Neriman’ın evde neden olduğu bir kriz, Safiye için doğum gününü daha baştan kabusa dönüştürür. Üstüne kimsenin bu özel günü önemsememesi Safiye’nin içindeki yaralı çocuğu iyice hırçınlaştırır, Naci de dahil herkesle gerilmesine sebep olur.

Gülben ise Esat’ın çay davetinin heyecanı içindedir. Safiye’ye yakalanmadan evden çıkmak için plan yapar. Gamze, Neriman’ın da yardımıyla Ege’nin babası Haluk’la tanışmaya gelir. Heyecanla geldiği evde hem Gamze’yi hem de diğerlerini kötü bir sürpriz bekler. İnci, Han’la ilişkilerini sadece bir şartla sürdürebileceklerini söyler. Bu şart, Han’ı hiç beklemediği yerden vurur.

Masumlar Apartmanı yeni bölüm hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Masumlar Apartmanı hangi günler Masumlar Apartmanı saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.