Masumlar Apartmanı ne zaman sezon finali yapıyor? Masumlar Apartmanı 2. sezon olacak mı?

TRT 1 ekranlarının fenomeni Masumlar Apartmanı dizisinden hayranları üzecek bir haber geldi. Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan Masumlar Apartmanı dizisi adım adım sezon finaline doğru gidiyor. Peki, Masumlar Apartmanı ne zaman sezon finali yapıyor?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisi için geri sayım başladı. Her bölümü ile büyük olay yaratan dizide yeni gelişmeler yaşanırken rekortmen yapımda 2. sezon için yeni sinyaller geldi.

MASUMLAR APARTMANI FİNAL Mİ YAPIYOR?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı’nın 37. bölümü ile 8 Haziran Salı akşamında sezon finali yaparak kısa bir süre sevenlerinden ayrılacak. Yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstlendiği, başrollerinde; Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi isimlerin yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 2. sezonunda nelerin değişeceği ise şimdiden sır gibi saklanmakta.

Masumlar Apartmanı ne zaman sezon finali yapıyor? Masumlar Apartmanı 2. sezon olacak mı?

MASUMLAR APARTMANI 2. SEZON OLACAK MI?

Masumlar Apartmanı dizisinin 37. bölümde sezon finali yapmasının ardından 2. sezonunun ise 2021 yılının Eylül ayının sonlarında TRT 1 ekranlarında yeniden başlaması bekleniyor.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Han, olayların ardından daha sert önlemler almak zorunda kalır. Gülben ise Anıl’la yaşadıklarının şokunu atlatmaya çalışırken bir yandan da Han’ın Esat’ı ondan uzaklaştırmak için yaptığı şeyin ağırlığıyla ezilir ve radikal bir karar alır.

Masumlar Apartmanı ne zaman sezon finali yapıyor? Masumlar Apartmanı 2. sezon olacak mı? - Resim : 2

Neriman, Gamze’yi üzmemek için Ege’yle ilişkilerini bir süre daha gizli tutmak ister fakat işler beklediği gibi gitmez. Safiye, ne yapsa Naci’yi aklından çıkaramaz ve yaşadığı hayal kırıklığını hiç beklenmedik birine anlatır.

İnci’nin yeni işe başlaması ve evdekilerin sorunlarının üstüne bir de Anıl’ın eklenmesi, Han’ın kendini iyice köşeye sıkışmış hissetmesine sebep olur. Gülben’e iyice kafayı takan Anıl ise yeni planını devreye sokar.

Masumlar Apartmanı ne zaman sezon finali yapıyor? Masumlar Apartmanı 2. sezon olacak mı? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.