Masumlar Apartmanı Naci neden yok? Tansel Öngel Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu?

TRT 1’de Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel’in ayrılacağı iddiaları sevenleri oldukça üzdü. Daha önceden diziyle 13 bölümlük bir anlaşma yapan Öngel’in gidişi ertelenmişti.

Salı akşamlarında TRT 1 ekranlarında yayınlana ve kısa zamanda fenomen diziler arasına girmeyi başaran Masumlar Apartmanı’nda Naci karakteriyle ilgili bir haber şok etkisi yarattı. Gerçek hayattan hikayelerin yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde yeni bölümde Naci’nin ayrılığının konuşulacağı belirtildi. Peki, Masumlar Apartmanı Naci neden yok?

Naci son bölümde trene binerek Ankara gitmiş ve ardından da Safiye, İnci’nin de kendisine yardı etmesiyle tren istasyonuna giderek Naci’nin peşinden bakakalmıştı. Sosyal medyadan yayılan son iddialarda Naci’nin gitmediği gözlenmenmiş ancak Safiye ve İnci’nin arkasında duran Naci fotoğrafı kafaların karışmasına sebebiyet vermişti. Masumlar Apartmanı 27. bölüm fragmanında Naci’nin olduğu sahnelerle birlikte o trenden indiği ve gitmediği gözlemlendi.

Masumlar Apartmanı Naci neden yok? Tansel Öngel Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu?

TANSEL ÖNGEL MASUMLAR APARTMANI'NDAN AYRILIYOR MU?

Naci karakterini oynayan Tansel Öngel ile 13 bölümlük bir anlaşma yapıldığı haberleri daha önceden medyaya yansımış ve büyük ses getirmişti. Ancak dizide karakterin sevilmesi ve hikayenin izleyenlerinin de bundan etkilenmesiyle Naci’nin gidişi ileri bir tarihe ertelenmişti.

Son gelen iddialar doğrultusunda Tansel Öngel’in hayat verdiği Naci karakterinin Ankara’ya gideceği ifade edildi. Yeni sezona kadar dizide yer almaması beklenen Naci’nin Masumlar Apartmanı 2. sezonunda yeniden oyuncu kadrosunda yer alıp almayacağı ise şimdiden bilinmemekte. Bu nedenle de senarist Deniz Madanoğlu’nun bir süreliğine Naci’yi uzaklaştırma kararı verdiği ve Safiye’nin yine eski hallerine dönerek tansiyonu arttıran sahnelere devam etmesinin planlandığı öğrenildi.

Masumlar Apartmanı Naci neden yok? Tansel Öngel Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Naci tansel öngel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.