Masumlar Apartmanı final mi yaptı, bitti mi? 5 Ocak Masumlar Apartmanı neden yok?

Fenomen dizilerden biri olan ve Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin 17. yeni bölümünün TRT 1 yayın akışından çıkarılması final iddialarını gündeme getirdi. Peki, Masumlar Apartmanı dizisi bitti mi?

TRT 1 ekranlarında Salı akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı 17. yeni bölümünden izleyenleri üzen bir haber geldi. 5 Ocak Salı akşamında ekranlara gelmesi beklenen Masumlar Apartmanı dizisinin 17. yeni bölümünün TRT 1 yayın akışından çıkarıldığı ve yerine geçen haftaki eski bölümünün yayınlanacağı belirtildi.

Masumlar Apartmanı dizisi final mi yaptı?

Masumlar Apartmanı dizisi bu hafta 5 Ocak Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanmayacak. Yılbaşı haftası olması nedeniyle çekimlerine ara verilen Masumlar Apartmanı dizisi final yapmadı. Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin 17. yeni bölümü gelecek hafta 12 Ocak Salı akşamında saat 20.00’dan itibaren TRT 1 ekranlarında olacak.

Masumlar Apartmanı 17. bölüm neden yok

Masumlar Apartmanı son bölümde neler yaşandı?

Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur.

Ege’nin Haluk’u eve getirmesi, İnci’nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

Masumlar Apartmanı final mi yaptı, bitti mi? 5 Ocak Masumlar Apartmanı neden yok? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Masumlar Apartmanı 17. bölüm Masumlar Apartmanı 5 Ocak Masumlar Apartmanı final
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.