Masumlar Apartmanı Ceylan'ın hikayesi nedir? Han'ın eski nişanlısı Ceylan'ı kim oynayacak?

Masumlar Apartmanı Ceylan'ın hikayesi merak ediliyor. Dizinin yayınlanan son fragmanına damga vuran Ceylan'ın dönüşü sonrası izleyici de meraklı araştırmalara başladı. Han'ın eski nişanlısı olarak bilinen Masumlar Apartmanı Ceylan'ı kim oynayacak?

TRT 1'de Salı akşamları yayınlanan fenomen dizi Masumlar Apartmanı bu akşam da izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizide yaz döneminde ayrılıklar yaşanmış bu ayrılıkların en büyüğü de Farah Zeynep Abdullah'ın canlandırdığı İnci karakteri olmuştu.

Yeni sezonu ile birlikte yine ekrana bomba gibi dönen Masumlar Apartmanı dizisine son olarak Melisa Şenolsun katıldı. Ancak dizinin yayınlanan son fragmanında Han'ın eski nişanlısı Ceylan'ın dönüşü damga vurdu.

Masumlar Apartmanı Ceylan'ın hikayesi nedir? Han'ın eski nişanlısı Ceylan'ı kim oynayacak?

Peki Masumlar Apartmanı Ceylan'ı kim oynayacak?

Han'ın eski nişanlısı Ceylan'ı kimin oynayacağı henüz belli olmadı. Ancak Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanınında Ceylan'ın dönüşü heyecan yarattı.

Ceylan karakteriyle ilgili iki isim ön plana çıkmıştı. Bu isimlerden birisi Özgü Namal ve Melisa Sözen. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Özgü Namal'a Masumlar Apartmanı dizisinde rol alması için teklif gitmiş ancak uzun süredir ekran projelerine ara veren Namal'ın teklife sıcak bakmadığı öğrenilmişti.

Masumlar Apartmanı dizisinde Ceylan karakterini kimin canlandıracağı ise henüz bilinmiyor.

Masumlar Apartmanı Ceylan'ın hikayesi nedir? Han'ın eski nişanlısı Ceylan'ı kim oynayacak? ile ilgili etiketler TRT 1 masumlar apartmanı ceylan masumlar apartmanı ceylan kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.