Masumlar Apartmanı bu hafta neden yok? 17. bölüm bu akşam neden yayınlanmadı?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 17. bölümünden kötü haber geldi. Yılbaşı nedeniyle çekimlerine ara verilen Masumlar Apartmanı dizisinin bu hafta 5 Ocak Salı akşamında yayınlanıp yayınlanmayacağı kesinlik kazandı. Peki, 5 Ocak Masumlar Apartmanı bu akşam neden yok?

TRT 1’in fenomen dizilerinden biri olan ve Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı 17. yeni bölümünden beklenen haber geldi. Başrollerinde Birkan Sokullu ile Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 17. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Peki, Masumlar Apartmanı 17. bölüm neden yayınlanmadı?

Masumlar Apartmanı bu hafta neden yok?

Masumlar Apartmanı dizisinin yılbaşı olması nedeniyle çekimlerine ara verildiği ve bu hafta 5 Ocak Salı akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanmayacağı belirtildi.

Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Masumlar Apartmanı dizisinin 17. yeni bölümü gelecek hafta 12 Ocak 2021 Salı akşamında saat 20.00’da yayınlanacak.

Masumlar Apartmanı 17. bölüm neden yok

Masumlar Apartmanı son bölümde neler yaşandı?

Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur.

Ege’nin Haluk’u eve getirmesi, İnci’nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

Masumlar Apartmanı bu hafta neden yok? 17. bölüm bu akşam neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Masumlar Apartmanı 17. bölüm Masumlar Apartmanı 5 Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.