Masumlar Apartmanı 15. bölüm izle

Masumlar Apartmanı 15. bölüm ile TRT 1’de. Başrollerinde Ezgi Mola ile Birkan Sokullu’nun oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin 15. son bölümü tek parça halinde izlenebilir.

Masumlar Apartmanı 15. bölüm izle linki merak edilmekte. 22 Aralık akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ezgi Mola ile Birkan Sokullu’nun yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 15. son bölümü yine büyük bir heyecan fırtınası yaşattı.

MASUMLAR APARTMANI 15. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masumlar Apartmanı 15. bölüm izle

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yaşadığı şokla beraber kendisinden hiç beklenmedik davranışlar sergilemeye başlayan Safiye’nin bu tutumu evdekilerin daha da endişelenmesine sebebiyet vermiştir. Han ise Safiye’nin bu duruma düşmesindeki en önemli nedenin altında Naci’nin yattığını düşünmektedir.

Sorunun daha da içlerine kadar ilerlemeyi düşünen Han, gereken adımları attığı anda aslında kendi ile de yüzleşir. Ege de Haluk’tan gelen haberle iyice sarsılmıştır. İnci’nin katı tavırları iki kardeş arasında iplerin daha da gerilmesine neden olur.

Gülben, ablası ve Naci arasında sorunun çözümü için çabalamaktadır. Safiye ile Naci’yi yeniden bir araya getirmeye kararlı olan Gülben, plan yapsa da bunun içerisine hiçte beklenmedik biri daha dahil olmuştur. Naci de artık Safiye’nin kendisini istemediğine kanaat getirmiştir. Umutlar yavaş yavaş tükenme noktasına kadar gelirken beklenmedik bir olay işlerin rengini daha da değiştirir.

 

Masumlar Apartmanı 15. bölüm izle ile ilgili etiketler masumlar apartmanı Masumlar Apartmanı 15. bölüm masumlar apartmanı son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.