Masum ve Güzel ne zaman başlıyor? Masum ve Güzel oyuncu kadrosu!

Avşar Film tarafından hazırlanan Masum ve Güzel dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile izleyenleri ekranları başına kilitlemeye hazırlanan Masum ve Güzel ne zaman başlıyor. İşte Masum ve Güzel oyuncu kadrosu…

Şükrü Avşar’ın sahibi olduğu Avşar Film sonunda sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Uzunca bir süredir büyük bir titizlikle hazırlanan “Masum ve Güzel” kod adlı dizinin ön hazırlıkları tamamlıyor. En başta Özcan Deniz’in de ortak yapımcı ve yönetmen olarak adının geçtiği dizinin Avşar Film tarafından üstlendiği belirtiliyor.

Şükrü Avşar’ın Özcan Deniz ile başka bir proje beraberce çalışacağı belirtildi.

MASUM VE GÜZEL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Masum ve Güzel dizisinin 2022 yılının Mart ayında başlaması bekleniyor.

Masum ve Güzel ne zaman başlıyor? Masum ve Güzel oyuncu kadrosu!

MASUM VE GÜZEL KONUSU

“Masum ve Güzel” dizisi yetimhanede büyüyen iki genç kızın etkileyici hikâyesini konu alıyor. Dizinin senaryosunu “Kırgın Çiçekler”, “Aşk ve Mavi” ile “Koca Koca Yalanlar” yapımlarını kaleme alan Burcu Över yazıyor.

Yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu Masum ve Güzel dizisi için Sude Zülal Güler ve Doğan Bayraktar’la anlaşma yapıldı. Proje için adı geçen bomba bir isim de Bahar Şahin oldu. Ayrıca dizi için Gülenay Kalkan’la da görüşülüyor.

MASUM VE GÜZEL OYUNCU KADROSU

- Sude Zülal Güler
- Doğan Bayraktar
- Bahar Şahin
- Gülenay Kalkan

 

Masum ve Güzel ne zaman başlıyor? Masum ve Güzel oyuncu kadrosu! ile ilgili etiketler masum ve güzel
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.