Masum 96.Bölüm İzle! 26 Haziran Masum 97.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Gopi'nin Ahem aşkı! 26 Haziran 2020

Masum 96.Bölüm izle! Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Masum 96.bölümü ile ekrana geldi. Gopi'nin Ahem aşkıyla romantizmin doruklarına çıkar. Ahem de Gopi'nin bu dalgın halini farketmiştir ve ders çalışman gerekirken sen neler düşünüyorsun acaba diye Gopi'ye kızar. İşte Masum 97.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde...

Masum 96.Bölüm izle! Hafta içi her gün saat 16.10'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgi gören Masum 96.bölümü ile bugün ekranlara geldi. Gopi'nin Ahem'e olan ilgisinin artık Ahem'i kızdırması sonucu izleyici nelerin olabileceğini merak ediyor. İşte Masum 97.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal 7 canlı izleme linki ve detaylar haberimizde...

MASUM 96.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MASUM 97.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masum 97.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

KANAL 7 CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masum Dizisi 96. Bölüm Özeti


Masum dizisinin 96. bölümünde Gopi'nin aklı daima Ahem'dedir. Ders çalışırken bile Ahem'i düşünen Gopi, bu aralar oldukça romantizme kendisini bağlamıştır. Tabi Ahem de Gopi'nin bu dalgın halini farketmiştir ve ders çalışman gerekirken sen neler düşünüyorsun acaba diye Gopi'ye kızar.

Rashi'nin Gopi üzerinde planladığı ortamı germek için giriştiği işler bir yanda duradursun Ahem, Gopi'nin ödevlerini kontrol ederken okuma yazma konusunda oldukça ilerlemiş olduğunu görerek çok mutlu olur. Ahem, Gopi'nin defterlerine bakarken defterde kendisinin Gopi'nin elini sıktığı anın da yazılı olduğunu görür. Bir anda kendisi de Gopi'nin daldığı ramantik hayaller dünyasına dalmaya başlar. Ahem bu tür şeyler düşündüğü için kendisine kızsa da geçen süreç içerisinde gönlünü Gopi'ye daha çok kaptırdığını da inkar edemeyecektir.

Masum - Saathiya Dizisinin Konusu Nedir?


Masum dizisinde birbirinden her şekilde zıt karakterlerde olan Gopi ile Rashi'nin hikayeleri yer ediniyor. Masum dizisinin başrol karakteri olan Gopi ile masumluğu, saflığı, sevgi ve gerçek aşkı tam anlamıyla hissedebileceksiniz.

Gopi'nin ailesi ölünce amcası tarafından evlatlık olarak alınır ve Gopi'yi evlatlarından ayırmadan kabullenir. Okuma yazma gibi becerileri bulunmayan Gopi, sevecen tavırlarıyla kısa sürede çevresindeki herkesin dikkatini çekecektir. İyilik ve sevgi Gopi'ye göre her engelleri aşacaktır.

Masum - Saathiya 96. bölümü 26 Haziran Cuma günü 16:10'da Kanal 7'de.

Masum 96.Bölüm İzle! 26 Haziran Masum 97.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Gopi'nin Ahem aşkı! 26 Haziran 2020 ile ilgili etiketler Kanal 7 masum 96.bölüm izle kanal 7 canlı izle canlı kanal 7 izle masum 97.bölüm fragmanı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.