MasterChef'te tansiyon yükseldi! 100 bin TL'lik büyük ödülü kim kazandı?

MasterChef All Star ödül oyununda tansiyon yükseldi. Yarışma sırasında Esra ile Tahsin arasında tartışma yaşandı. İşte 29 Eylül MasterChef ödül oyununda 100 bin TL büyük ödülünü kazanan yarışmacı!

Her bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitleyen MasterChef All Star'da bu kez büyük ödül oyunu tansiyonu yükseltti. TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan MasterChef All Star'da 100 bin TL'lik ödül oyunu içim yarışmacılar iki ayrı etap oynadı. 

İlk etapta yarışmacılar peynir tabaklarıyla düello yaparken En başarılı tabaklara imza atan Barbaros, Kıvanç, Sergen, Barış, Tolga, Azize, Cemre, Tahsin, Dilara ikinci tura kaldı.

İkinci tura kalan yarışmacılar “Sıfır Atık” ile yaratıcı tabaklar hazırladı. Mehmet, Somer ve Danilo Şef’in değerlendirmesi sonrası diğer yarışmacılardan daha başarılığı tabağa imza atan beş isim oldu. Gecenin sonunda üçüncü olan isim Esra oldu. MasterChef’ All Star’da son ikiye Barbaros ve Sergen kaldı.

TANSİYON YÜKSELDİ

Geceye damga vuran olay ise Esra ve Tahsin'in tartışması oldu. Peynir çeşitleriyle düello yapan yarışmacılardan Tahsin ve Esra bir anda tartışmaya başladı. Bir anda karşılıklı seslerini yükselten MasterChef Esra ve MasterChef Tahsin'e şefler müdahale etti.

Tahsin'in 'Yani yapmayayım yapmayayım diyorum ama böyle de bir mağdur edebiyatı...' demesi üzerine Esra 'Sana kimse mağdur edebiyatı yapmıyor Tahsin. Saçma sapan konuşuyorsun bazen.' diyerek cevap verdi.

Bunun üzerine Tahsin de 'Açmayalım mı ağzımızı? Hep biz susacağız siz konuşacaksınız. Oldu ya' diyerek cevap verdi. Şeflerin araya girmesiyle ortam sakinledi.

 

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?


MasterChef’ta cuma akşamları yarışmacılar eleme stresinden uzak ödül oyunu heyecanı yaşıyor. İki etaptan oluşan oyunun ilk turunda yarışmacılar dünya mutfağından ve Türk mutfağından seçtikleri peynir çeşitleriyle tabaklar hazırladı.

Sergen-Eren ikilisi Obruk Peyniri, Kerem- Barbaros- Manchego Peyniri, Uğur-Barış Ezine Peyniri, Azize-Batuhan Sürk Peyniri, Kıvanç-Metin Gorgonzolo Peyniri, Tolga-Eda Keş Peyniri, Ayaz-Dilara ise Permasan peyniri ile yaratıcı tabaklar çıkardı.

Mehmet, Somer ve Danilo Şef’in değerlendirmesi ise geceye damga vurdu. En başarılı tabaklara imza atan Barbaros, Kıvanç, Sergen, Barış, Tolga, Azize, Cemre, Tahsin, Dilara ise ikinci etapta yarışmaya hak kazandı.

100 bin TL’lik ödül oyununu kazanmak için tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar ikinci etapta “Sıfır Atık” Konsepti ile tabaklar hazırladı.

Barbaros, Tolga, Barış, Esra Sergen en başarı 5 tabağa imza atan isimler oldu.

Şeflerin değerlendirmesi sonrası üçüncü isim Esra, ikinci Sergen ve 100 bin TL'lik ödülü Barbaros kazandı.

PAZAR GÜNÜ ELEME HEYECANI


MasterChef’ta ana kadroya şampiyonların da katılmasıyla yarışma formatı giderek zorlaştı. Ustalık isteyen tabaklara imza atan yarışmacılar eleme potasında yer almamak için başarılı işler yapmaya çalışıyor.

 

MasterChef'te tansiyon yükseldi! 100 bin TL'lik büyük ödülü kim kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef TV8
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.