28 Eylül MasterChef'te dokunulmazlık heyecanı neler yaşandı?

MasterChef All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. 28 Eylül'de yayınlanan MasterChef'in son bölümünde yaşananlar neler? İşte merak edilen dokunulmazlık heyecanı...

Son dakika MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı sorusu yanıt aramaya başladı. TV8'in sevilen yemek yarışması Masterchef All Star, 28 Eylül 2023 Perşembe akşamı 102. Bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde mavi ve kırmızı takım arasında haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Danilo, Mehmet ve Somer Şeflerin istediği kazandibi tatlısını en lezzetli şekilde hazırlayan takım, dokunulmazlık oyununu kazandı. Kaybeden takımın yarışmacıları ise eleme potasına girmemek için mücadele etti. Şeflerin yemek tadımları sonrası eleme potasına giden iki yarışmacı belli oldu. Peki, 28 Eylül 2023 Masterchef All Star eleme adayları kimler oldu, potada kimler var, dokunulmazlığı kim kazandı? İşte dokunulmazlığı kazanan takım ve detaylar.

28 EYLÜL 2023 MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI, ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması programı MasterChef Türkiye All Star, 28 Eylül 2023 Perşembe akşamı 102. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği yarışmanın son bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı.

Dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takım yarışmacıları kazanan olmak için tezgah başında tüm hünerlerini sergiledi. Takımlar bu yarışta, şeflerin istediği kazandibi tatlısını yapmaya çalıştı.

Verilen süre sonunda şefler, yarışmacıların tabaklarını tattı ve yapılan değerlendirmenin ardından kazanan takım belli oldu.

28 EYLÜL PERŞEMBE MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

En başarılı tabağı çıkaran takım, dokunulmazlık oyununun kazananı oldu. Buna göre, MasterChef dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım oldu.

28 EYLÜL PERŞEMBE 2023 MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım yarışmacıları, eleme potasına gitmemek kendi aralarında kıyasıya bir mücadele sergiledi.

Günün sonunda en başarılı yemeği hazırlayan yarışmacı, bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

Bireysel dokunulmazlığın bu akşamki sahibi Cemre oldu. Cemre, eleme adaylarından birini belirledi.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te eleme adayı dokunulmazlık oyunu sonrasında belirlendi. Dokunulmazlığın sahibi olan Cemre, eleme potasına Batuhan'ı gönderdi.

Takım oylaması sonucu son eleme adayı ise Eren oldu

28 Eylül MasterChef'te dokunulmazlık heyecanı neler yaşandı? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.