Masterchef ilk hafta eleme adayları kimler? Son eleme adayı kim oldu?

MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef 2020 yarışmasında 6. ve son eleme adayı da belli oldu. Peki, MasterChef eleme ne zaman? MasterChef eleme adayları kimler? İşte detaylar…

MasterChef yarışmasında 22 Ağustos akşamında eleme adayları netlik kazandı. Nefes kesen lezzet rekabeti sonrasında ortaya 6 eleme adayı kaldı. 22 Ağustos 2020 tarihli MasterChef 33. Bölümde oynanan son dokunulmazlık oyununda müthiş bir rekabet yaşandı. İşte 22 Ağustos MasterChef eleme adayları…

MasterChef yarışmasında son eleme adayını belirlemek adına Kırmızı takımdan sekiz yarışmacı sebepleri ile birlikte eleme potasına göndermek istedikleri yarışmacının ismini yazdılar. Serhat bireysel dokunulmazlığı kazandığı için, Ayyüce, Celal ve Sedat eleme adayı olduğu için isimleri yazılamayacaktı.

Bu yüzden oylama Uğur, Furkan, Barbaros ve Duygu arasında geçti. Oylama sonucunda Uğur ile Duygu’nun isimleri beş kez yazıldı. Bu yüzden son eleme adayını belirleyecek kişi, Kırmızı takımın kaptanı Ayyüce oldu. MasterChef Ayyüce’nin seçtiği isim ise Duygu oldu.

MASTERCHEF İLK HAFTA ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef Türkiye'de haftanın son eleme adayı Duygu oldu. Ayyüce tarafından eleme potasına gönderilen Duygu, arası çok iyi olduğu ve MasterChef Kızlar Evinde aynı odada kaldığı Ayyüce hakkında sert ifadeler kullandı.

MasterChef Türkiye’de dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takımda oylama esnasında ipler iyice gerildi. Sedat’ın oy verirken onun ismini yazması Duygu’yu oldukça sinirlendirdi. Sedat, Duygu için kullandığı oy kağıdı üzerine “seni seviyorum” yazmıştı.

Böylece MasterChef 2020’nin ilk haftasında eleme adayları; Celal, Sedat, Eray, Esra, Ayyüce ve Duygu oldu.

Masterchef ilk hafta eleme adayları kimler? Son eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler MasterChef eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.