MasterChef ifşa oldu! Esra Tokelli diskalifiye olacak mı?

MasterChef ifşa oldu! Esra Tokelli diskalifiye olacak mı? MasterChef programında yarışan Esra Tokelli sosyal medyada paylaştığı ve daha sonra sildiği bir fotoğraf ile olay oldu. MasterChef ifşa oldu! Esra Tokelli diskalifiye olacak mı?

MasterChef ifşa oldu! Esra Tokelli diskalifiye olacak mı? Mavi takımın kaptanı olan Esra Tokelli dokulmazlık oyunu ile ilgili bir oyunun sonuçu ile ilgili yaptığı paylaşım ile olay konusu oldu.

Sosyal medyada paylaştığı fotoğrata Furkan, Ayyüce, Duygu ve Ebru siyah önlük giyiyordu. Siyah önlük giyerek paylaşılan bu fotoğraf, sosyal medyada olay olurken resmi bir açıklama ise henüz gelmedi... Bu konu hakkındaki gelişmeler nasıl olucak merak ediliyor.

MasterChef Esra'nın yaptığı paylaşıma bakılırsa mavi takımın en az iki dokunulmazlık oyununu kaybettiği görülüyor.

İşte paylaşılan fotoğrafa göre potaya giden 4 isim: Ebru, Duygu, Ayyüce ve Furkan!

MasterChef ifşa oldu! Esra Tokelli diskalifiye olacak mı?

MasterChef ifşa oldu! Esra Tokelli diskalifiye olacak mı? ile ilgili etiketler masterchef 2020 Esra Tokelli Instagram Paylaşımı diskalifiye olacak mı sonuçları mı açıkladı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.