Masterchef: Gerçek mi, Şov mu? Yarışmacıların hikayeleri doğru mu? Ünlü sanatçıdan çarpıcı açıklama!

Mastechef: Gerçek mi, Şov mu? TV 8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması Masterchef hakkında gün geçmiyor ki bir açıklama yapılmasın. Büyük ilgi gören Masterchef hakkında ünlü sanatçı ve eleştirmen Sina Koloğlu da köşe yazısında yer verdi. Masterchef yarışmacıları Fonseca ve diğerleri hakkında konuşan Koloğlu, Masterchef hakkında neler dedi? İşte detaylar...

TV 8'deki Masterchef hakkında ünlü sanatçı ve eleştirmen Sina Koloğlu köşe yazısında açıklamalarda bulundu. Büyük ilgi gören yemek yarışması Masterchef yarışmacılarının gerçek mi şov mu olduklarına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulunan Koloğlu, Brezilyalı Masterchef Yarışmacısı Fonseca hakkında da konuştu. İşte detaylar..

MASTERCHEF: GERÇEK Mİ, ŞOV MU?


Ünlü sanatçı ve eleştirmen Sina Koloğlu, Milliyet'teki köşe yazısında Masterchef hakkında açıklamalarda bulundu. Gerçeğin Şovu adını verdiği yazısında, Masterchef yarışmacılarının geçmişleriyle hayalleri arasında kaldıkları durumu gözler önüne serdi. İşte o yazı:


‘MasterChef Türkiye’ yarışması başladı. Şöyle bir tablo var: ‘Gerçeğin şovu’nun en çarpıcı örnekleriyle karşılaşıyoruz. Yemek yapanların bir hayali var, bir de geçmişleri. Yetiştirme yurdunda büyümüş iki kardeşine bakmıştı bir yarışmacı, onun hikayesini dinledik. Çok küçük yaşta annesini kaybeden, 17 yaşında evlenmek zorunda kalan ama bugün iki yetişmiş çocuğuyla yemek yapan anne vardı. Sonra 11 yaşında bulaşık yıkayarak mesleğe başlayan çok mağdur edilen ve nihayet ünlü aşçı olabilme hayaliyle kendini anlatan bir ‘Yeşilçam öyküsü’nden çıkmış kardeşimiz vardı. Anlatılanlar ev ahalisini de etkiledi. Etkiledi çünkü gerçek ama bir süre sonra tek amaç uğruna harcanacak bir gerçek ‘reyting’. Bir saptama benimki. ‘Gerçeğin şovu’ dediklerinin ana kaynağı yaşanan insan hikayeleri.

KÖŞE YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Masterchef: Gerçek mi, Şov mu? Yarışmacıların hikayeleri doğru mu? Ünlü sanatçıdan çarpıcı açıklama! ile ilgili etiketler MasterChef TV 8 sina koloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.