MasterChef final mi yapıyor? Bitiyor mu?

MasterChef Türkiye final mi yapıyor? MasterChef Türkiye yarışması hakkında bomba gibi bir iddia ortaay atıldı. Son günler ifşa haberleri ayyuka çıkan MasterChef yarışmasının çekimlerine ara verileceği iddia edildi. Peki, MasterChef Türkiye bitiyor mu, yayından kaldırılacak mı? İşte detaylar…

MasterChef final mi yapıyor? Söylemesem Olmaz adlı programdaki sunuculardan biri olan Bircan Bali, TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChed Türkiye adlı yarışma ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya attı. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın son MasterChef ifşalarının ayyuka çıkması sonrasında yarışmaya ara verilebileceğini söyledi. Peki, MasterChef Türkiye bitiyor mu?

MasterChef yarışmasından ayrılan Duygu’nun haftalar öncesinden eleneceğinin ifşa olmasına da değinen Bircan Bali, TV8’den dışarıya bilgi sızması sonrasında Acun Ilıcalı’nın da deliye döndüğünden söz etti.

MASTERCHEF FİNAL Mİ YAPIYOR?

Bali açıklamasında Acun Ilıcalı’nın bunu yapanların kim olduğunu bulmak adına MasterChef çekimlerine ara verileceğini söylediğini ifade etti.

Bircan Bali bu tarz olaylardan sonra TV8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın çileden çıktığını belirterek MasterChef Türkiye'ye ara vereceğini iddia etmesi büyük bir skandalı da ortaya çıkarmış oldu..

MasterChef final mi yapıyor? Bitiyor mu? ile ilgili etiketler MasterChef TV8 Acun Ilıcalı masterchef türkiye MASTERCHEF FİNAL
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.