MasterChef Eleme adayları kimler, dokunulmazlığı kim aldı? 23 Ağustos MasterChef Kim Kazandı?

Masterchef eleme adayları, kazanan takım ve dokunulmazlığı alan isim izleyiciler tarafından araştırılıyor. Masterchef'te yeni sezonun ilk takım oyunu bu akşam ekranlara geldi. Kırmızı ve mavi takım İç Anadolu bölgesine ait yemekleri yaptılar. Şefler tadımı gerçekleştirdikten sonra kazanan takımı açıkladılar. Peki Masterchef'te ilk eleme adayları kimler oldu, 23 Ağustos Masterchef'te dokunulmazlığı kim kazandı 2022?

Masterchef'te mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı almak için kıyasıya rekabet ettiler. Yarışmacılar bamya çorbasından nevzineye kadar birçok tabak hazırladılar. Tadımın tamamlanmasından sonra Massterchef'te ilk takım oyununu kazanan takım belli oldu. Peki Masterchef'te eleme adayları kimler oldu 2022? 23 Ağustos Masterchef'te kim kazandı?

MASTERCHEF'TE KİM KAZANDI?

Masterchef'te ilk takım oyununda yarıimacılar İç Anadolu bölgesi yemeklerini yaptılar.

MASTERCHEFTE KİM KAZANDI

YEMEKLERE GÖRE KAZANAN TAKIMLAR

Bamya çorbası: Mavi takım
Batırık: Mavi takım
Elma dolası: Mavi takım

MasterChef Eleme adayları kimler, dokunulmazlığı kim aldı? 23 Ağustos MasterChef Kim Kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef eleme aday
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.