MasterChef Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 9 Kasım MasterChef Eleme Adayları Kimler Oldu?

MasterChef'te dokunulmazlık oyunu oynanıyor. 9 Kasım MasterChef dokunulmazlık oyunu kim kazandı sorusu da merak ediliyor. 10 Kasım anısına tüm yarışmacıların Dolmabahçe'yi ziyaret ettiği yeni bölümde kırmızı ve mavi takımlar arasında kıran kırana mücadele yaşanıyor. Peki 9 Kasım MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar...

MasterChef 9 Kasım yeni bölümde de dokunulmazlık oyunu sürüyor. Her bölümü heyecana sahne olan yarışmada bu akşam kırmızı ve mavi takım arasında yaşanan gerilim ve rekabet devam ediyor. Fatmanur ve Ayaz'ın kaptanlığında gerçekleşen yeni oyun sonrası eleme adayları da belli oluyor. Peki MasterChef eleme adayları kimler oldu?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI? 9 KASIM

Son 12'ye kalan yarışmacılarla adım adım finale gidilen MasterChef Türkiye 2022'de bu akşam dokunulmalzık oyununu kazanan taraf az sonra belli oluyor.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

Oynanan oyun sonrası MasterChef eleme adayları belli olacak. Değerlendirme sonucu haberimizde olacak.

MasterChef Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı? 9 Kasım MasterChef Eleme Adayları Kimler Oldu? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.