MasterChef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir? Kaç yaşında, nereli, instagram adresi nedir?

MasterChef şef Danilo Zanna’nın eşi Tuğçe Demirbilek kimdir sorusu yarışmayı yakından takip edenlerce merak edilmekte. MasterChef 2021’in jüri üyelerinden olan Danilo Zanna’nın eşi Tuğçe Demirbilek kaç yaşında, nereli?

MasterChef 2021 jüri üyelerinden şef Danilo Zanna’nın eşi Tuğçe Demirbilek her daim evlilikleri ve tanışma hikayeleri ile ön planda yer almıştır. Danilo’nun eşi ile İstanbul’da tanıştığı bilinirken sempatik tavırları ve yakışıklılığıyla tanınan ünlü şefin hikayesi ilgi çekici bir hal almakta.

MasterChef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir? Kaç yaşında, nereli, instagram adresi nedir?

TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR?

Danila Zanna ile 2012 senesinde dünya evine giren Tuğçe Demirbilek, 20 Mart 1981 yılında Giresun’da dünyaya geldi. Balık burcu olan Demirbilek, kişisel gelişim ve meditasyona olan ilgisi ile fark yaratmayı tercih edenlerden.

MasterChef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir? Kaç yaşında, nereli, instagram adresi nedir? - Resim : 2

Danilo Zanna oğlu Zeno Tibet ile zevkli karelerini sosyal medya hesabından eşi ile sık sık paylaşırken Tuğçe Demirbilek’in de Instagram hesabından sık sık yoga paylaşımları yapması dikkatlerden kaçmıyor.

 Tuğçe Demirbek, Instagram'da tugcedemirbilekzanna hesabını kullanmaktadır.

MasterChef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir? Kaç yaşında, nereli, instagram adresi nedir? ile ilgili etiketler MasterChef Tuğçe Demirbilek danilo zanna
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.