MasterChef All Star finalisti Sergen Özen kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star Sergen Özen'in dükkanı nerede?

MasterChef All Star yarışmasında dikkatleri çekiyor. Başarılı yarışmacı 2021 yılında da mücadele etmiş ve dördüncü olmuştu. MasterChef Sergen, Tekirdağ'da doğdu ve eğitimini de aşçılık üzerine tamamladı. Peki, MasterChef Sergen Özen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

MasterChef yarışmacılarından Sergen Özen, 2021 yılının ardından 2023 All Star sezonunda da tabakları ile adından söz ettirdi. Uzun süredir aşçılık yapan Özen, gastronomiye dair çeşitli yarışmaclardan da dereceler elde etmiştir. İşte, Sergen Özen hayatı hakkında...

SERGEN ÖZEN KİMDİR? NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Özen, 27 Temmuz 1996 tarihinde Tekirdağ'da dünyaya geldi. Aşçılık mesleğine Tekirdağ Turizm Otelcilik Lisesinde başladı ve ardından Pamukkale Üniversitesinde aşçılık bölümü okudu. İstanbul’daki gastronomi yarışmasında üçüncülüğü bulunuyor. Ayrıca Alanya Altın Kepçe’de birincilik elde etmiştir. Sergen Özen MasterChef'e 2020 sezonunda ilk kez katılan Sergen, ilk turda yemeğine sos eklemeyi unuttuğu için elendi. 2021 sezonunda dikkat çeken isimler arasına olan Sergen Özen 2021 MasterChef'i 4. olarak tamamladı. MasterChef All Star kadrosunda mücadele ediyor.

MasterChef Sergen,Tekirdağ'da Köfteci Sergen adıyla yeni bir restoran açmıştır. Yarışmacının 1,80 boyunda olduğu tahmin ediliyor.

MasterChef All Star finalisti Sergen Özen kaç yaşında, nereli? MasterChef All Star Sergen Özen'in dükkanı nerede? ile ilgili etiketler MasterChef
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.