MasterChef All Star 2. ceketi kazanan Barbaros Yoloğlu kimdir? Nereli, evli mi?

Barbaros Yoloğlu kimdir? MasterChef Türkiye All Star yarışmasının izleyiciler tarafından sorgulanan ve merak edilen isimleri arasında Barbaros Yoloğlu yer almaya başladı. 2020 yılında katıldığı MasterChef Türkiye'de ikinci olan Barbaros Yoloğlu, yarışmanın en sempatik ve sevilen isimleri arasında.

Barbaros Yoloğlu kimdir? 2. ceketin sahibi olan başarılı yarışmacı Barbaros Yoloğlu'nun hayatı ve kariyeri hakkında araştırma yapılıyor. Peki, MasterChef Türkiye All Star yarışmacısı Barbaros Yoloğlu kaç yaşında, nereli?

BARBAROS YOLOĞLU NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Barbaros Yoloğlu, Samsun'un Alaçam ilçesinde dünyaya geldi. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan Yoloğlu, güreş ve farklı spor dalları ile ilgilendi.

Güreşi bıraktıktan sonra Turizm Lisesi'ne gitmeye karar verdi. Bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalıştı, ardından üniversite eğitimini için gittiği Erzurum'da, çalışma hayatına devam etti.

2020 sezonunda Serhat Doğramacı ile finale kalan Barbaros Yoloğlu, yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştı.

İş hayatının yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen Yoloğlu, 2023 temmuz ayında sevgilisi Şule İdil Aydın ile Samsun'da nikah masasına oturdu ve hayatlarını birleştirdi.

MasterChef All Star 2. ceketi kazanan Barbaros Yoloğlu kimdir? Nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Barbaros
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.