MasterChef 9. yarışmacı kim oldu? MasterChef ilk 9 yarışmacıları

MasterChef 9. Yarışmacı kim oldu? MasterChef ilk 9 yarışmacıları! MasterChef 2020’de ilk final turu sonrasında ilk 8 yarışmacı belli oldu. 10 Ağustos akşamında ise MasterChef 9. Yarışmacısı belli olacak.

MasterChef 2020’de ikinci final turu heyecanı start aldı. TV8 ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan MasterChef 2020’de ilk 8 yarışmacının belli olmasının akabinde gözler 9. Yarışmacıya çevrildi. İşte MasterChef ilk 9 yarışmacıları...

MASTERCHEF 2020 9. YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef 2020'de 2. final turu başladı. İkinci grupta yer alan 14 yarışmacı adayı, ilk turda "Çerkez Tavuğu" yemeğini yapmaya çalıştı. 40 dakikalık sürenin bitiminde şefler, yemeklerin tadına baktı ve sonrasında ikinci oyuna geçen yarışmacıları açıkladı. Bu akşam, yaratıcılık oyununda yarışmaya hak kazanan isimler; Barbaros, Ebru, Eray, Arem, Tanya ve Çağla oldu.

İlk final turunda bu şekilde seçilen yarışmacılar; Serhat Doğramacı, Duygu Acarsoy, Özgül Coşar, Emir Elidemir, Ayyüce Kamit, Sedat Tuncer, Esra Tokelli ve Furkan Yalçın oldu.

 

MasterChef 9. yarışmacı kim oldu? MasterChef ilk 9 yarışmacıları ile ilgili etiketler MasterChef masterchef 2020
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.