MasterChef 2021'de haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Takım oyununu kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2021'de takım kaptanlarının belli olmasının ardından Tahsin önderliğindeki Mavi takım ile Emre'nin kaptan olduğu kırmızı takım arasında takım oyunu yapıldı. Peki 31 Ağustos takım oyunu kim kazandı?10 çeşit mezenin yapıldığı son MasterChef bölümünde ilk eleme adayı kim oldu?

MasterChef 2021 jürisi, kırmızı ve mavi takım arasında oynanan dokunulmazlık oyunu öncesi takımlardan 10 çeşit meze yapmalarını istedi. İlk eleme adayı için karşı karşıya gelen takımlar 31 Ağustos akşamı takım oyunu için yarıştı. Tahsin ve Emre kaptanlığındaki takımlar birbirleriyle kapıştı. Peki haftanın ilk eleme adayı kim oldu? MasterChef takım oyununu kim kazandı?

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM KAZANDI?

31 Ağustos akşamı ekrana gelen MasterChef son bölümde takımlar ilk eleme adayı için karşı karşıya geldi. Jüri yarışmacılardan 10 tariften oluşan mezeler menüsü istedi. İki takımın yemek tadımları ardından kazanan ve kaybeden takım belli olacak.

MasterChef takım oyununu kim kazandı? İşte, haftanın ilk eleme adayı

Mezeler menüsü:

Mercimek köfte
Vişneli yaprak sarma
Fava
Levrek marin
Çerkez tavuğu
Balık köftesi
Ciğer tava
Paçanga böreği
Tereyağlı karides
Çıtır kabak - Sarımsaklı yoğurt

MasterChef'te mavi takım karşısında, takım oyununu kaybeden kırmızılılar oldu. Kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için Somer Şef'in imza yemeğini en iyi şekilde yapmak için mücadele etti. Tadım aşamasından sonra dokunulmazlıkta son 4'e kalan isimler; Burcu, İbrahim, Emre ve Sergen oldu. En iyi 2 kişi Sergen ve Burcu arasından kazanan isim Sergen.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI

Haftanın ilk eleme adayı dokunulmazlığı kazanan Sergen'in seçimi ile Emre oldu. Oylama sonucuna göre ise ikinci eleme adayı Fatma olarak seçildi.

MasterChef 2021'de haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Takım oyununu kim kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef 31 ağustos masterchef takım oyunu kim kazandı masterchef eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.