MasterChef 11 Ekim Walison Fonseca elendi mi?

MasterChef 11 Ekim Walison Fonseca elendi mi? MasterChef yarışmasının ifşa olduğu iddiası sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Magazin gündeminde ilk sıralarda yer alan MasterChef iddiasına göre 11 Ekim Pazar akşamında Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca’nın eleneceği ifade edildi. Peki, MasterChef Walison Fonseca kimdir? İşte detaylar...

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından MasterChef sonunda ifşa oldu. Elenen yarışmacıların önceden belli olduğu iddiası Instagram üzerinden bir hesaptan paylaşılırken bu konuda Acun Ilıcalı’nın sessiz kalması kafaları karıştırdı. Takım düelloları henüz başlamadan 16 kişilik kadronun ifşa olması sonrasında şimdi de 3-0’lık galibiyet iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki, MasterChef 11 Ekim'de kim elenecek?

TV8 ekranlarında izleyiciler tarafından her bölümü merakla takip edilen MasterChef yarışmasının ifşa olması kafaların karışmasına neden oldu. Daha önceden elenecek olan isimler Instagram üzerinde bir hesap tarafından paylaşılınca MasterChef ifşa oldu. Arem’in yarışmaya döndüğü ilk hafta Berk’in eleneceği ve daha sonrasında da Gülşah'ın gideceğini günler öncesinden ifşa edilmişti.

MASTERCHEF 11 EKİM WALİSON FONSECA ELENDİ Mİ?

Hesap üzerinden son yapılan paylaşımlarda Berker'in yarışmaya tekrar dönecek kişi olduğu yazılırken 5. haftada elenen Selin'in yerine Walison'un, 6. hafta elenen Celal'in yerine ise Didem’in geleceği de yazılanlar arasında yer almıştı. MasterChef’te son olarak 7. haftada Duygu’nun eleneceği haberi de gündeme bomba gibi düşmüştü.

Son olarak yarışmacılardan Esra'nın mavi takımla 3-0'lık bir galibiyete imza attığı, elenen isminse 3 oyunu da kaybeden kırmızı takımdaki Brezilyalı yarışmacı Walison Fonseca’nın 11 Ekim Pazar akşamında eleneceği iddia edildi.

MasterChef 11 Ekim Walison Fonseca elendi mi? ile ilgili etiketler MasterChef Masterchef 11 Ekim MasterChef Walison Fonseca
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.