Mason Greenwood'un tutuklanması sonrası neler oldu? Üst üste açıklamalar geldi

Manchester United'ın genç oyuncusu Mason Greenwood'un tecavüz ve şiddet suçlamasıyla tutuklanması sonrası üst üste gelişmeler yaşanıyor. Aralarında Cristiano Ronaldo'nun da bulunduğu bazı takım arkadaşları sosyal medyada takipten çıkarken, İngiliz kulübü Greenwood formasının satışını kaldırdı.

Manchester United'ın genç golcüsü Mason Greenwood hakkında çıkan tecavüz iddiaları sonraso tutuklandı. Manchester emniyetinden yapılan açıklamada, sosyal medyada bir kadının, Greenwood tarafından tecavüze ve fiziksel şiddete maruz kaldığına yönelik iddialarının ardından 20 yaşındaki oyuncunun tutuklandığı belirtildi.

İngiliz kulübü, genç oyuncunun tutuklanması sonrası Greenwood'un soruşturma sona erene kadar maçlara ve antrenmanlara çıkmayacağını açıkladı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Greenwood'un eski kız arkadaşı tarafından sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar, video ve ses kayıtları, kısa bir süre sonra silindi.

TAKIM ARKADAŞLARI SOSYAL MEDYADA TAKİPTEN ÇIKARDI

Greenwood'un tecavüz ve şiddet iddiasıyla tutuklanması sonrası dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Başta Cristiano Ronaldo olmak üzere bazı takım arkadaşları Greenwood'u sosyal medyada takipten çıkardı. Greenwood'u takipten çıkanlar arasında David de Gea, Paul Pogba ve Marcus Rashford da bulunuyor.

SPONSORLUK ANLAŞMASI ASKIYA ALINDI

Greenwood'a tutuklanması sonrası bir şok da sponsorluk anlaşmasının bulunduğu Nike'dan geldi. Ünlü spor giyim firması yaptığı açıklamada "Rahatsız edici iddialardan derin endişe duyuyoruz ve durumu yakından izlemeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Manchester United ile sponsorluk anlaşması bulunan TeamViewer da yaptığı açıklamada konuyu endişeyle takip ettiklerini belirterek, "TeamViewer her türlü şiddet davranışını kınıyor. Ortağımız Manchester United ile yakın temas halindeyiz, acil eylemlerini takdir ediyoruz ve önlemlerini destekliyoruz. Yetkililerin bu konuda netlik sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

MANCHESTER UNİTED GREENWOOD FORMALARINI SATIŞTAN ÇIKARDI

Mason Greenwood'un tutuklanması sonrası kulübü Manchester United'dan yeni bir hamle geldi. İngiliz kulübü, genç oyuncunun formasını satıştan kaldırdı. Öte yandan daha önce Greenwood forması alan taraflar da ortaya çıkan iddialar sonrası geri vermek ve paralarını almak için başvuru yaptı.

SORUŞTURMADA SON DURUM

İngiliz polisi, Greenwood soruşturmasıyla ilgili son durumu açıkladı. Greater Manchester Polisi sözcüsü Genç oyuncunun ifadesi için ek süre verildiğinin altını çizerek, "Soruşturmalar devam ediyor ve kurbana uzman desteği sunuluyor" şeklinde konuştu. 18 yaşındaki bir öğrenci olduğu iddia edilen kadının ailesinin evinde ifadesi alındı.

Mason Greenwood'un tutuklanması sonrası neler oldu? Üst üste açıklamalar geldi ile ilgili etiketler Tecavüz Manchester United Mason Greenwood tutuklanma forma sponsor nike
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.