Maskeli Şebnem öldü mü? Gerçek adı ne? Şebnem Köseoğlu kimdir?

Antalya’nın Alanya ilçesinde öğretim görevlisi olan ve 3. kez lösemiye yakalanan, maskeli Şebnem olarak bilinen Şebnem Köseoğlu hayatını kaybetti. Peki, Maskeli Şebnem öldü mü? Neden öldü? Maskeli Şebnem gerçek adı ne? Şebnem Köseoğlu kimdir? Nereli? İşte detaylar…

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim görevlisi Şebnem Köseoğlu, 2018 yılı Eylül ayında lösemiye yakalanmıştı. Yaklaşık 3 ay süresince kemoterapi tedavisi gören Köseoğlu, 2019 yılı Mayıs ayında rutin kontrolleri esnasında hastalığının bir kez daha nüksettiği haberini aldı.

İstanbul’daki bir hastanede tedavisine devam edilen Köseoğlu'na 2019 yılının Kasım ayında uygun ilik bulundu ve 11 Aralık tarihinde de ilik nakli gerçekleştirildi. Ancak bu yıl 18 Nisan'da rutin kontroller için bir kez daha hastaneye gittiğinde acı gerçeği öğrenmiş oldu.

MASKELİ ŞEBNEM (ŞEBNEM KÖSEOĞLU) KİMDİR?

Doğum gününden 1 gün önce hastalığının nüksettiğini öğrenen Şebnem Köseoğlu, tekrar İstanbul'daki hastanede tedavi altına alındı. Burada tedavisine devam edilen Köseoğlu, bir hafta önce durumu ağırlaşınca yoğun bakımda müşahedeye gönderildi. Köseoğlu, bu akşam saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayata tutunamadı.

Maskeli Şebnem öldü mü? Gerçek adı ne? Şebnem Köseoğlu kimdir?

Lösemiyle savaşan ve sosyal medyada ‘Maskeli Şebnem’ olarak bilinen Köseoğlu'nun cenazesinin Çarşamba günü toprağa verileceği kaydedildi.

Maskeli Şebnem öldü mü? Gerçek adı ne? Şebnem Köseoğlu kimdir? ile ilgili etiketler lösemi şebnem köseoğlu maskeli şebnem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.