Maskeli grup Bağcılar'da dehşet saçtı! Sokak ortasında vatandaşlara silahlı saldırıda bulundular

Bağcılar’da maskeli bir grubun otomobille geldikleri sokakta, sağlık ocağının önünde oturan 3 kişiye bilinmeyen bir nedenle silahlı saldırıda bulundu. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hafif şekilde yaralanan 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saat 22.00 sıralarında Bağcılar Yenigün Mahallesi 623. Sokak’ta meydana gelen olayda; edinilen bilgiye göre, maskeli bir grup otomobille geldikleri sokakta, sağlık ocağının önünde oturan 3 kişiye bilinmeyen bir nedenle silahlı saldırıda bulundu.

Maskeli grup Bağcılar'da dehşet saçtı! Sokak ortasında vatandaşlara silahlı saldırıda bulundular

YARALILAR İLK MÜDAHALENİN ARDINDAN AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hafif şekilde yaralanan 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Maskeli grup Bağcılar'da dehşet saçtı! Sokak ortasında vatandaşlara silahlı saldırıda bulundular - Resim : 2

KURŞUN İSABET EDEN ARAÇLAR ZARAR GÖRDÜ

Saldırı sonrasında sokakta bulunan otomobillerin bazılarına kurşun isabet etmesi sonucu, araçlar zarar gördü. Ekiplerin, olayla ilgili çalışması sürüyor.

Maskeli grup Bağcılar'da dehşet saçtı! Sokak ortasında vatandaşlara silahlı saldırıda bulundular - Resim : 3

İHA

Maskeli grup Bağcılar'da dehşet saçtı! Sokak ortasında vatandaşlara silahlı saldırıda bulundular ile ilgili etiketler İstanbul Bağcılar Maskeli grup ateş açtılar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.