Maske SMS'i alamayanlar ne yapacak? Kimlik doğrulaması nasıl yapılır?

Maske SMS'i alamyanlar ne yapacak? Koronavirüs salgını nedeniyle ücretsiz maske dağaıtımı yapan Sağlık Bakanlığı, maske kodu için SMS gelmeyen vatandaşlar için açıklama yaptı. TV kimlik no'sub ile maske almaya giden vatandaşlar, kimlik numarasını göstererk ücretsiz maskelerini alacak. Ücretsiz maske kodu SMS'leri nasıl alınacak? Detaylar haberimizde...

Maske SMS'i alamyanlar ne yapacak? Ücretsiz maske kodu SMS'leri gelmeyenler eczaneye giderek maskesini alabilecek mi? Sağlık Bakanlığı, eczanalere gidip kodusunu gösteren vatandaşlara ücretsiz maske alabilemek için açıklama yaptı. Peki ücretsiz maske kodu SMS'i gelmeyenler ne yapacak? Ücretsiz maske alabilmek için neler yapmalı?

 

Maske için telefonuna SMS gelmeyenler ne yapacak?


Ücretsiz maskelerini almak isteyen vatandaşların eczanelere gitmesi, T.C kimliklerini ve SMS kodunu iletmeleri gerekiyor. Bu bilgileri veren vatandaş cep telefonlarına gelen doğrulama kodunun ardından ücretsiz maskelerini alabiliyor. Ancak başvurmalarına rağmen SMS kodu gelmeyenler ne yapacak? İşte sorunun detaylı yanıtı.

BAKAN KOCA'DAN ÜCRESİZ MASKE KODU AÇIKLAMASI!

20-65 yaş aralığındaki vatandaşların telefonlarına kod gelerek eczanelerden ücretsiz maske alacak. Peki telefonuna kod gelmeyen vatandaşlar ne yapacak?

Maske için telefonuna SMS gelmeyenler ne yapacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada bu konuya açıklık getirdi. Bakan Koca, “Maskeler vatandaşımız ücretsiz dağıtılacak. Mesaj gelmeyen kişiler için de eczaneye müracaat edildiğinde kimlik doğrulaması ile maskelerini alabilecekler” dedi.

Maske SMS'i alamayanlar ne yapacak? Kimlik doğrulaması nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı Sağlık Bakanı Eczane ücretsiz maske
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.