Marslı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

21 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Marslı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Marslı hangi kanalda? Marslı oyuncuları kimlerdir?

21 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Marslı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Marslı 2015 yılında vizyona girmiştir..

MARSLI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Mars gezegenine astronotların gönderildiği bir görevde, Mark Watney isimli astronot şiddetli bir fırtına sonrası öldü sanılarak ekibi tarafından terk edilir. Fakat Watney hayattadır ve kendisini Mars’ta yapayalnız bulur. Elindeki sınırlı olanaklarla, zekasını ve dayanıklılığını kullanarak dünyaya yaşadığına dair bir sinyal göndermeye çalışır. Milyonlarca mil uzakta NASA ve uluslararası bilim insanları durmaksızın bu ‘Marslı’nın eve dönmesi için uğraşırken, ekip arkadaşları da tehlikeli bir kararın eşiğine gelecektir...
Geçtiğimiz yılın en sevilen bilimkurgu kitaplarından biri olan Andy Weir imzalı The Martian, ülkemizde de yakın zamanda "Marslı" adıyla basılmıştı.

MARSLI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Ridley Scott

Oyuncular: Matt Damon, Jessica Chastain, Kristen Wiig

Tür: Bilimkurgu

Yapım Yılı: 2 Ekim 2015 / 2s 24dk

Marslı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film ATV Marslı filminin konusu nedir marslı konusu oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.