MARMARA'DA 2 DEPREM! BEKLENEN İSTANBUL DEPREMİNİ TETİKLER Mİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

Marmara bölgesi yeni haftaya 5.1 ve 4.5 büyüklüğündeki depremlerle başladı.

Korkutan depremler sonrası SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un bugünkü bölümünde Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki'yi konuk aldı.

Moriwaki, '5.1 ve 4.5 büyüklüğündeki depremler, daha büyük bir depremin habercisi mi?
Bölgede riskli yerler nereleri?
' sorularının yanıtlarını SuperHaber canlı yayınında verdi.

''KUZEY ANADOLU FAY HATTININ ANA KOLU HALA DAHA KIRILMADI''

Marmara'da deprem riskinin devam ettiğini aktaran Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, sadece küçük bir stresin boşaltıldığına vurgu yaparak ''Büyük deprem geliyorsa merdiven altlarından uzak durun. Marmara Bölgesi'nde hala deprem riski söz konusu. Kuzey Anadolu fay hattının ana kolu hala daha kırılmadı. Beklenen büyük depreme ilişkin sadece küçük bir stres atıldı.'' sözlerini kullandı.

Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendiren Ceyhun Bozkurt, PKK'ya düzenlenen operasyonun detaylarını, memur ve emeklilerin zam oranının yansımalarını, İsrail iç istihbarat teşkilatının Türkiye'deki Hamas yöneticilerine suikast uyarısını, İYİ Parti ile CHP'nin ittifak görüşmelerini mercek altına aldı.

''İSRAİL HAMAS'IN DESTEKÇİSİ OLDUĞU LÜBNAN, GAZZE VE BATI ŞERİA'YA MESAJ VERİYOR''

Bozkurt, ''İsrail Hamas'ın destekçisi olduğu Lübnan, Gazze ve Batı Şeria'ya mesaj veriyor. O ülkelerde operasyon yapacaklarını belirtiyorlar.

''İYİ PARTİ'DE AKŞENER'İN SÖZ GEÇİREMEDİĞİ BİR GÜÇ SÖZ KONUSU''

İttifak olmaz ise CHP'den İYİ Parti'ye karşı açıklamalar sertleşebilir. Akşener arada kalıyor. 3 Mart - 6 Mart sıkışmışlığının benzerini yaşıyor. İYİ Parti'de Akşener'in söz geçiremediği bir güç söz konusu. GİK üyeleri ikiye bölünmüş durumda. Bir kesim 'kararın arkasında duralım' diyor, diğer kesim İstanbul ve Ankara'da iş birliği taraftarı. CHP ile İYİ Parti'nin gizli görüşmesi iddiasıyla birlikte İYİ Parti'de bir bölünmüşlük ve Buğra Kavuncu'nun İYİ Parti'de başka bir operasyon yaptığını görüyoruz. Bu sürecin sonunda Akşener genel başkanlıktan isitfa eder ise Buğra Kavuncu'nun genel başkanlığı söz konusu olabilir.'' dedi. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

MARMARA'DA 2 DEPREM! BEKLENEN İSTANBUL DEPREMİNİ TETİKLER Mİ? ile ilgili etiketler enflasyon CHP İYİ Parti SİHA TÜİK memur emekli Yoshinori Moriwaki deprem Marmara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.