Markete müşteri gibi girip kadın kasiyeri defalarca bıçakladılar! Korku dolu anlar kamerada...

Avcılar'da bir markete giren maskeli iki şahıs, kasaya doğru yönelince kadın kasiyer de bir şey alacaklarını düşünerek kasaya gittiğinde dehşeti yaşadı. Kadın kasiyerden para isteyen hırsızlar, kadın direnince defalarca bıçakladı. O korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

İstanbul Avcılar Yeşilkent Mahallesinde bulunan bir markette dün akşam saatlerinde hareketli anlar yaşandı. 

SESLERİ DUYUP GELENLERİ DE BIÇAKLA TEHDİT ETTİ

Bir markete gelen maskeli bıçaklı 2 kişi, kadın kasiyerden para istedi. Kendisine direnen kadın kasiyeri darp eden şüpheliler sesleri duyup gelen diğer 2 market çalışanını da ellerindeki bıçakla tehdit etti.

 

Markete müşteri gibi girip kadın kasiyeri defalarca bıçakladılar! Korku dolu anlar kamerada... - Resim : 2

HİÇBİR ŞEY ALMADAN MARKETTEN KAÇTILAR

Diğer çalışanların geldiğini gören zanlılar daha sonra herhangi bir şey alamadan marketten kaçtı. Olayda bıçakla yaralanan kadın kasiyer, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri vasıtasıyla hastaneye kaldırıldı. Polis ise olay yeri çalışmasının ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

KORKU DOLU ANLAR SANİYE SANİYE KAMERADA

Yaşanan anlar ise market içi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde gaspçıların kadın çalışanı darp etmesi ve sonrasında yaşananlar yer aldı.

Markete müşteri gibi girip kadın kasiyeri defalarca bıçakladılar! Korku dolu anlar kamerada... ile ilgili etiketler Avcılar market Gasp Kadın yeşilkent bıçak kasiyer

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.