Mark Zuckerberg ile Priscilla Chan'ın 3'üncü bebekleri dünyaya geldi

Facebook'un kurucusu ve Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg 3'üncü kez baba olmanın heyecanını yaşadı. 2012 yılında çocuk doktoru Priscilla Chan ile evlenen Mark Zuckerberg'in bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi.

Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan üçüncü kez anne baba oldu. Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Zuckerberg, kızının adını da açıkladı. Zuckerberg, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla üçüncü kez baba olduğunu duyurdu.

KIZINA 'AURELİA' ADINI VERDİ


Eşinin bebeğiyle birlikte olduğu kareyi de paylaşan 38 yaşındaki Zuckerberg "Dünyaya hoşgeldin Aurelia Chan Zuckerberg!" ifadelerini kullandı. 2012 yılında evlenen çiftin August ve Maxima adında iki kız çocuğu daha bulunuyor.

 Mark Zuckerberg ile Priscilla Chan'ın 3'üncü bebekleri dünyaya geldi - Resim : 2

Mark Zuckerberg ile Priscilla Chan'ın 3'üncü bebekleri dünyaya geldi - Resim : 3

Zuckerberg 3'üncü kez baba olacağını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu. Eşinin karnını tuttuğu bir karesini yayınlayan Zuckerberg paylaşımına "Sevgiler bol. Max ve August'un gelecek yıl yeni bir kız kardeşi olacağını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum" notunu düşmüştü.

Mark Zuckerberg ile Priscilla Chan'ın 3'üncü bebekleri dünyaya geldi ile ilgili etiketler Mark Zuckerberg
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.