Mario Mandzukic Galatasaray'da iddiası

Mario Mandzukic Galatasaray son dakika transferi! Galatasaray'ın Hırvat golcü Mandzukic ile her konuda anlaştığı ve imzaların atılmak üzere olduğu iddia edildi. Mario Mandzukic Galatasaray'da

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da sürpriz bir Mandzukic haberi gündeme bomba gibi düştü. 34 yaşındaki Hırvat yıldız golcü Mario Mandzukic'in Galatasaray ile her konuda anlaştığı iddia edildi.

Sezon başında Juventus'tan ayrılarak Lekhwiya takımına giden ancak sadece 7 maçta forma şansı bulabilen Mario Mandzukic için sarı kırmızılıların oldukça ısrarlı olduğu kaydedildi. Daha öncede de Beşiktaş'ın bazı girişimlerinin olumsuz yanıtlandığı Mandzukic'in yıllık ücreti büyük bir sıkıntı yaratmıştı.

Falcao'nun takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılırken onun yerini doldurması beklenen Mandzukic için Galatasaraylı taraftarlarda geri sayıma başladı. İtalyan basınında yer alan son iddialarda Inter'in Mandzukic için devrede olduğu ifade edildi.

Mario Mandzukic Galatasaray'da iddiası ile ilgili etiketler Galatasaray mandzukic Galatasaray Transfer Haberleri spor haberleri Galatasaray Haberleri
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.