Marcelo Bielsa Fenerbahçe'ye gelir mi? Ali Koç çok istiyordu...

Gelecek sezondan itibaren takımın başına getirmek için Joachim Löw ve Jorge Jesus'la adı anılan ancak iki hocayla da kesin anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe, Leeds United'la yollarını ayıran Marcelo Bielsa'yı ajandasına ekledi... Arjantinli çalıştırıcı, Ali Koç'un önceki sezonlarda da çok istediği bir isimdi.

Fenerbahçe'de gündem Marcelo Bielsa... Sarı-Lacivertli yönetim, Leeds United'dan kovulan Arjantinli teknik direktörü ajandasına ekledi...

Hürriyet'in haberine göre; gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe,  başkan Ali Koç'un önceki sezonlarda çok istediği Marcelo Bielsa ile yeniden ilgilenmeye başladı.

Joachim Löw ve Jorge Jesus'la adı anılan ancak iki hocayla da kesin anlaşma sağlayamayan Sarı-Lacivertliler, Bielsa'yı iki teknik direktörün alternatifi olarak belirledi.

Ali Koç bu hafta Marcelo Bielsa ile görüşme gerçekleştirebilir.

LEEDS UNİTED'I PREMIER LEAGUE'E ÇIKARDI

2018 yazında Leeds United'ın başına geçen Bielsa, ilk sezonunda ligi üçüncü bitirerek play-off'a kaldı ancak elendi. Bir sonraki sezon ligi 93 puanla şampiyon bitiren Sarı-Lacivertliler, Premier League'e yükseldi.

İngiliz ekibinin 16 yıllık hasretine son veren Bielsa, bu sezon ise "2. sezon sendromu" yaşayan takımını kurtaramadı. Son 5 maçta toplam 20 gol yiyen takım bu sezon düşmemeye oynuyor.

Premier Lig'deki ilk sezonunda 59 puanla ligi 9. sırada bitiren Leeds aynı performansı bu sezona yansıtamadı.

Marcelo Bielsa Fenerbahçe'ye gelir mi? Ali Koç çok istiyordu... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Marcelo Bielsa
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.